1. New Cars
  2. RX
  3. All New RX
  4. Focused On Drivers

RX KENMERKEN

FOCUS OP DE BESTUURDER

RX KENMERKEN

TAZUNA COCKPIT

De naam van het Tazuna designconcept van Lexus is afgeleid van het Japanse woord voor de teugels van een paard, met een sterke focus op een directe en gebruiksvriendelijke bediening. Informatiebronnen zoals het 14" multimedia touchscreen, het multi-information display en Head-Up Display zijn gegroepeerd zodat u de informatie met een minimale beweging van uw ogen en hoofd kunt aflezen. Belangrijke knoppen en schakelaars zijn eveneens gemakkelijk bereikbaar.
RX KENMERKEN

WARM WELKOM

Bij het openen van het portier aan bestuurderszijde toont het instrumentarium het silhouet van de RX. Als bestuurder wordt u begroet met uw naam. Zodra u het rempedaal intrapt, licht de Power knop op met zacht pulserende verlichting. Tegelijkertijd komt de cockpit tot leven met zorgvuldig gecoördineerde graphics en geluiden. Tegelijkertijd vestigen het Head-Up Display en het 14” touchscreen uw aandacht op de weg.
RX KENMERKEN

EXTRA GROOT 14” TOUCHSREEN

Het 14” HD touchscreen is perfect gepositioneerd om tijdens het rijden gemakkelijk te kunnen bedienen. Het scherm behoort tot de grootste van dit moment en geeft toegang tot functies als navigatie, audio en climate control.
RX KENMERKEN

GEWELFD STUURWIEL

Voor het stuurwiel werd extra aandacht besteed aan de vorm en het middengedeelte, met als doel een aangenaam stuurgevoel en meer stabiliteit. Ook de duimsteunen en tiptoetsen op het stuur werden opnieuw ontworpen.