1. New Cars
  2. RX
  3. All New RX
  4. Complete Connectivity

RX KENMERKEN

COMPLETE CONNECTIVITEIT

RX KENMERKEN

LEXUS LINK

De Lexus Link app biedt u een nieuwe wereld van connectiviteit, gemaakt om uw unieke ‘Omotenashi’ beleving van service en gastvrijheid te ondersteunen. Slimme functies helpen u uw ritten te plannen, een parkeerplek te vinden, een afspraak te maken voor de werkplaats en zelfs uw hybride rijstijl te verbeteren. Via uw smartphone kunt u het laadniveau en resterende actieradius van de RX 450h+ op afstand in de gaten houden. Meld u aan voor de Lexus Charging solutions en vind via de Lexus Link laadstations in heel Europa.
RX KENMERKEN

MOBIEL COMPATIBLE

Met Apple CarPlay en Android AutoTM (draadloos) kunt u in de nieuwe RX eenvoudig de apps op uw smartphone weergeven en bedienen op het 14” touchscreen.
RX KENMERKEN

GEAVANCEERDE SPRAAKBEDIENING

De nieuw ontwikkelde ‘Hé Lexus’ spraakassistent begrijpt gewone spreektaal en de context van specifieke uitdrukkingen. Het systeem herkent zelfs wie van de inzittenden voorin aan het woord is. Dankzij kunstmatige intelligentie en cloudfuncties hoeft u tijdens het rijden niet naar knoppen te zoeken, zodat u zich volledig kunt concentreren.
RX KENMERKEN

GEMAKKELIJK OPLADEN

Laad uw smartphone of andere elektronica op via de draadloze oplader, die 50 procent sneller oplaadt dan voorheen. Daarnaast beschikt u in de RX over zes USB-aansluitingen, toegankelijk voor zowel de inzittenden voor- als achterin.