1. New Cars
  2. RX
  3. All New RX
  4. Designed For Life

RX KENMERKEN

GEMAAKT VOOR HET LEVEN

RX KENMERKEN

AERODYNAMISCH DESIGN

Dankzij een vrijwel volledig vlakke onderzijde en intensieve tests in de windtunnel heeft de RX uitstekende aerodynamische eigenschappen. Om de luchtstromen nog beter over de carrosserie te leiden, gaven de ontwerpers van Lexus extra aandacht aan de vorm van het onderste deel van de voorspoiler, de luchtgeleiding in de wielkasten, de vorm van de flanken en het onderste deel van de achterbumper. Het resultaat is een nog stabieler weggedrag, met minder windgeruis en een lagere luchtweerstand.
RX KENMERKEN

RUIMTE OM TE ONTSPANNEN

Het interieur biedt vijf luxueuze zitplaatsen met een royale been- en hoofdruimte en een grote bagageruimte. Door de laadhoogte met 30 millimeter te verlagen is de bagageruimte gemakkelijker te gebruiken, terwijl een slimmer vormgegeven achterklep heeft gezorgd voor een 50 millimeter langere laadruimte.
RX KENMERKEN

PANORAMADAK

Het imposante glazen panoramadak is leverbaar in combinatie met dakrails en zorgt voor meer frisse lucht en licht in het interieur. Het dak zorgt voor extra hoofdruimte en is uitgerust met een elektrische zonwering om fel zonlicht buiten het interieur te houden.