1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
€ 126.800
Legale vermeldingen

MAAK KENNIS MET DE LC

Als er ooit een auto is geweest die een onvergetelijke indruk kan maken op al uw zintuigen, dan is het wel de nieuwe Lexus LC. We hebben alles in het werk gesteld om van de enthousiast ontvangen LF-LC concept car een fantastische productieversie te maken. De Lexus LC is niet zomaar een 2+2 coupé die u betovert met een prachtig design. Een team van 4.000 ontwerpers en technici heeft de auto tot in detail geperfectioneerd om u een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

  • DE HYBRIDE DIE GEDACHTEN LEEST

    De multi-stage hybride technologie maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de bedoelingen van de bestuurder te interpreteren. Het systeem kiest de ideale versnelling voor soepel rijcomfort, of voor een bijna eindeloze acceleratie. Dit is de hybride die gedachten leest.

  • DE HYBRIDE DIE HET HART SNELLER DOET SLAAN

    Dit is de hybride die het hart sneller doet slaan. Dat is te danken aan de kracht van een 3,5 liter V6 en twee efficiënte elektromotoren. Door soepel samen te werken, accelereert u in slechts 5,0 seconden van 0 tot 100 km/u. Het resultaat: adembenemende prestaties die het hart sneller doen slaan.

PERFECT GEVORMDE COUPÉ

Vóór gaan de koplampen, die tot de meest compacte ter wereld behoren, hand in hand met de spindelvormige Lexus-grille, terwijl de karakteristieke aerodynamische motorkap van de LC te danken is aan zijn superlage voorwielophanging. Achter loopt het cabinedak taps toe tussen de brede wielkasten, terwijl de achterlichten, die geïnspireerd zijn door de naverbranders van straaljagers, het gespierde uiterlijk van de auto versterken.

ONTZAGWEKKENDE V8 OF MULTI STAGE HYBRID

De LC is verkrijgbaar als uiterst responsieve LC 500 met 5.0-liter V8-benzinemotor en tientraps automaat of als baanbrekende LC 500h, met ’s werelds eerste viertraps Multi Stage Hybrid System, dat het vermogen van een 3.5-liter V6-benzinemotor verenigt met een geavanceerde elektromotor/-generator.

 

STERK EN TOCH LICHT

Voor het dak en de portiersponningen van de LC is met koolstofvezel versterkte kunststof gebruikt, die ongelooflijk sterk en toch licht is. De portieren, bagageruimte en motorkap zijn vervaardigd van lichtgewicht aluminium, terwijl het carrosserieframe is gemaakt van staal met een ultrahoge treksterkte.

 

OP DE BESTUURDER GERICHTE COCKPIT

De cockpit van de LC heeft een slimme ergonomische indeling, zodat u zelfverzekerd en energiek aan het verkeer kunt deelnemen. Om oogbewegingen en mogelijke afleidingen te verminderen, zijn alle belangrijke instrumenten en displays zo dicht mogelijk bij uw blikveld op de weg geplaatst. Bedieningselementen die u vaak gebruikt, zoals Drive Mode Select, zijn rond het stuurwiel geconcentreerd.

TAKUMI-VAKMANSCHAP

Overal in de LC ontdekt u door Takumi’s bewerkt leder en zorgvuldig geselecteerde materialen, van de magnesium schakelpeddels en alcantara portierbekleding tot de prachtig afgewerkte lederen schakelpook.

Lexus Safety System +

Omdat wij een leidende rol spelen in het onderzoek naar ongevallenpreventie is de LC voorzien van Lexus Safety System +. Dit omvat een Pre-Collision System met voetgangerherkenning, Lane Keeping Assist om u op koers te houden, Automatic High Beam voor een beter nachtzicht en Dynamic Radar Cruise Control, dat uw snelheid aanpast aan die van uw voorligger.

LC GALERIJ

Elke foto vertelt een verhaal. Hier kunt u het adembenemende design en het enorme vakmanschap van een Lexus tot in detail bekijken.