ENKEL DE LUSTEN, NIET DE LASTEN

Een luxe hybride rijden zonder de zorgen van een laadkabel? Het bestaat! De zelfopladende hybrides van Lexus bieden het voordeel van een lage uitstoot met een soepel vermogen en hoeven nooit te worden opgeladen aan een stopcontact. Nooit zorgen maken over je rijbereik, geen gezeul met kabels in de koffer, niet moeten zoeken naar een beschikbare laadpaal… De Lexus UX.

Wil je meer in detail weten hoe ons zelfopladende systeem werkt?

    2019 lexus ux presales key features
 • Het fiscale paradijs?

  Nee, we bieden je geen reis aan naar één of andere exotische bestemming. Maar met de Lexus UX kan je wel heel wat belastingen uitsparen in vergelijking met de traditionele benzine- of dieselconcurrenten. Dankzij de lage uitstoot kan je een luxueus uitgerust Lexus UX 250h inzetten als bedrijfswagen en betaal je netto slechts vanaf 41,91 € per maand belasting op voordeel alle aard. Ook op het vlak van fiscale aftrekbaarheid scoort de Lexus UX beter dan zijn rechtstreekse concurrenten. Klik hier (link to fiscal table Lexus UX) om de fiscale vergelijkingstabel te bekijken.

 • Zorgeloze kilometers

  Lexus staat alom bekend voor zijn hoogstaande kwaliteit. De nieuwe UX vormt daarop geen uitzondering. Dankzij deze legendarische betrouwbaarheid kunnen we u tot 10 jaar garantie bieden op de hybride batterij via de Hybrid Health Check. Om hier in detail meer over te vernemen, neem contact met onze specialisten ter zake bij onze Lexus verdelers.

 • Hoogwaardige uitrusting

  Een feilloze afwerking volgens de hoogste normen, met de hand afgewerkt door onze ‘Takumi’ vakmeesters: de Lexus UX biedt meer waar voor zijn geld. Om de UX samen te stellen naar uw eigen smaak, klik dan hier om verder te gaan naar de car configurator

 • Laat uzelf overtuigen

  Om de prachtige kwaliteiten van de Lexus UX aan den lijve te ondervinden, bieden we u met plezier een vrijblijvende testrit aan. De nieuwe UX is zodanig ontworpen om de dynamiek van een sportieve hatchback te bieden met de veelzijdigheid van een cross-over.

  Boek hier uw testrit

ONTDEK DE KLEURENOPTIES

Stel uw UX samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van de functies en de galerij.

Klik om te draaien

UX 250h FWD / Black