1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

LEXUS DESIGN ONTWIKKELT FUTURISTISCH
RUIMTEVOERTUIG VOOR DUURSTE
EUROPESE FILMPRODUCTIE OOIT

SCIENCEFICTIONFILM ‘VALERIAN – AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS’ VANAF JULI 2017 IN DE BIOSCOOP

Lexus liet gisterenavond tijdens een event in Miami voor de allereerste keer live de SKYJET zien. Het futuristisch eenpersoons ruimtevoertuig speelt een opvallende rol in de langverwachte sciencefictionfilm ‘Valerian – and the City of a Thousand Planets’ van regisseur Luc Besson. De Amerikaanse acteur en het aanstormende talent Dane DeHaan is een van de hoofdrolspelers in deze duurste Europese film ooit. Hij onthulde de SKYJET. Behalve Dane DeHaan spelen ook topmodel Cara Delevingne, acteurs Clive Owen en Ethan Hawke en popster Rihanna in de blockbuster.

De SKYJET is een wendbaar achtervolgingsvoertuig en werd ontwikkeld door de designers van Lexus samen met het team van de speelfilm. De science fiction jet moest naadloos opgaan in een wereld die zich over 700 jaar afspeelt. Het nu onthulde, definitieve en ultra-gestroomlijnde design omvat een nieuwe interpretatie van Lexus’ bekende ‘spindle’-grille terwijl het design van de koplampen is geïnspireerd op dat van de high-performance coupé Lexus LC 500h.

De sciencefictionfilm ‘Valerian – and the City of a Thousand Planets’ draait vanaf Augustus 2017 in de bioscopen.
- Facebook: https://www.facebook.com/ValerianMovie
- Twitter: https://twitter.com/ValerianMovie
- Instagram: https://instagram.com/valerianmovie/
#ValerianSKYJET #LexusLens

CREATING AMAZING:
HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

Voor het interieur van de SKYJET haalden de designers van de fantasievolle Valerian-wereld inspiratie uit Lexus’ nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence (AI, kunstmatige intelligentie) en geavanceerde HMI-technologie (Human Machine Interface). Ook de innovatieve brandstofceltechnologie van Lexus inspireerde het designteam en werd de SKYJET gezien als een mogelijk toekomstig super efficiënt vervoermiddel. Dane DeHaan: “De epische achtervolgingsscènes met de SKYJET behoren absoluut tot de spectaculairste momenten uit de film. Ik heb altijd al willen samenwerken met regisseur Luc Besson vanwege zijn oog voor detail en de manier waarop hij verhalen zo fantasievol mogelijk tot leven brengt. De samenwerking met Lexus voor de SKYJET is hiervan een goed voorbeeld.”

Spiros Fotinos, Head of Global Brand Marketing van Lexus: “Vanaf het eerste moment dat we met Luc Besson spraken, was het direct duidelijk dat hij onze passie deelt om buiten gebaande paden te treden en het onmogelijke mogelijk te maken. Of zoals we bij Lexus zeggen: Creating Amazing. Het was een geweldige uitdaging om vanuit Lexus’ oogpunt mee te helpen aan de totstandkoming van de SKYJET. Je had de verbaasde gezichten van onze designers en engineers moeten zien toen we ze vertelden dat ze aan een ruimteschip mochten werken!”

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER