1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

LC 500h HYBRIDE COUPÉ

WERELDDEBUUT VAN DE LC 500h HYBRIDE COUPÉ. UITGERUST MET HET LEXUS MULTI STAGE HYBRID SYSTEM VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Opnieuw zet Lexus een enorme stap richting de toekomst. Tijdens het Salon van Genève doet Lexus de wereld opnieuw versteld staan met de onthulling van de hybride variant van de nieuwe LC luxury coupe. een opwindende primeur met een verleidelijk design. De LC 500h is uitgerust met het Lexus Multi Stage Hybrid System, een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Deze combineert uitbundige prestaties met een uitzonderlijke brandstofefficiency.

Tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) heeft de wereld voor het eerst kennisgemaakt met de nieuwe Lexus LC. Zijn opvallende styling, adembenemende prestaties en het enorme vakmanschap waarmee hij is gebouwd, maken hem tot een waardig nieuw vlaggenschip voor Lexus.

In Genève tonen we ook de opvallende LF-FC concept car. aan het publiek. Deze visionaire nieuwe auto geeft een uniek voorproefje van de designrichting en technologie voor onze toekomstige modellen. De LF-FC werd in 2015 onthuld tijdens de Tokyo Motor Show, en wordt aangedreven door een innovatieve, krachtige brandstofcel.

Ook is de LF-FC uitgerust met een geavanceerde ‘touchless’ interface en een aantal geautomatiseerde hulptechnologieën. Daarmee geeft Lexus een blik in de toekomst van autorijden.

BEKIJK DE LEXUS
PERSCONFERENTIE

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER