1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

MARK EN DE LC IN IBIZA

IN EEN NIEUWE CAMPAGNE VAN LEXUS DAAGT INTERNATIONAAL MUZIEKPRODUCER MARK RONSON HET PUBLIEK UIT ONDER HET MOTTO ‘MAKE YOUR MARK’.

Lexus kondigde vandaag een creatieve samenwerking aan met de awardwinnende muziekproducer Mark Ronson voor de lancering van de nieuwe LC. Deze nieuwe wagen is de topcoupé van Lexus en luidt meteen een nieuw tijdperk in voor het luxemerk met een campagne die de toepasselijke naam ‘Make Your Mark’ kreeg.

Deze samenwerking met Ronson bevestigt eens te meer de ambitie van Lexus om verbazingwekkende ervaringen te creëren op het vlak van muziek, kunst en technologie. Het is een vervolg op de campagne ‘The Life RX’ met Jude Law van 2015. Daarbij kregen toeschouwers van een immersieve theatervoorstelling de mogelijkheid om op de bestuurdersstoel te kruipen van hun eigen filmsterleventje.

MARK RONSON

Het komende half jaar geeft de ‘Make Your Mark’-campagne klanten en fans de kans om opwindende inhoud en indrukwekkende ervaringen te ontdekken.

Mark Ronson gaf ook een woordje uitleg bij de campagne: “Ik werk altijd graag samen met partners die innovatief & uniek zijn zowel binnen als buiten de studio. Toen Lexus me het concept van deze campagne voorstelden en toen ik de nieuwe LC zag, was ik meteen enthousiast. Muziek heeft de gave om emotie op te wekken. En net dat ligt volgens mij aan de basis van elke grootse prestatie.”

LEXUS LC

Het design van de LC coupé blijft opvallend trouw aan dat van de LF-LC concept-car, waardoor ze beide in de prijzen vielen bij de EyesOn Design Awards. De LC is het levende bewijs van de evoluerende ontwikkelingscultuur bij Lexus. Een cultuur die de samenwerking tussen design- en ontwikkelingsteams stimuleert om zo een opmerkelijke wagen te creëren die alle verwachtingen overstijgt.

Alain Uyttenhoven, hoofd van Lexus Europe, geeft tekst en uitleg over het partnerschap tussen Lexus en Mark Ronson: “Mark Ronson is een iconische muziekproducer en het brein achter enkele wereldhits van de voorbije tien jaar. We kunnen ons dus geen betere partner voorstellen voor de campagne ‘Make Your Mark’. De Lexus LC symboliseert het begin van een nieuwe fase voor Lexus. Een fase die volledig in het teken staat van een grotere synergie tussen engineering en design. En wie kan ons daar beter in steunen dan Mark? Een man die met zijn verbluffende optredens en samenwerkingen uitdrukkelijk zijn stempel gedrukt heeft op de muziekwereld.”

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER