1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

EEN REVOLUTIONAIR
NIEUW STOELCONCEPT

Het revolutionaire Lexus Kinetic Seat Concept maakt tijdens het aankomende Salon van Parijs zijn werelddebuut. De constructie met een netwerk van geweven vezels geeft een geheel nieuwe dimensie aan het zitcomfort in een auto.

In het menselijk lichaam geeft de ruggengraat stabiliteit aan het hoofd. Ook kunnen het bekken en de borstkas dankzij de ruggengraat in tegengestelde richting draaien en tegelijkertijd het hoofd stabiel houden, zelfs tijdens het lopen of joggen.

COMFORTABEL WEB

Om dit bewegingspatroon na te bootsen in een autostoel, werden de zitting en rugleuning ontworpen om organisch te kunnen meebewegen met het gewicht van de passagier en de krachten die tijdens het rijden op het lichaam inwerken. Daarmee helpt de stoel het hoofd stil te houden. Dit vermindert de belasting op de inzittenden en vergroot het comfort en rijplezier.

De bedekking van het stoelframe is afgewerkt met een weefpatroon, met draden die zich vanuit het middelpunt van de rugleuning als een spinnenweb uitbreiden. De geweven vezels zijn flexibel en passen zich aan het lichaam van de inzittende aan. Dat vermindert de druk op het lichaam, waardoor de passagiers ook tijdens langere afstanden comfortabel zitten.

SUPERIEUR COMFORT

Het middelpunt van de rugleuning bevindt zich op schouderbladhoogte, wat de bewegingsvrijheid van het bovenlichaam ten goede komt. De stoelen stabiliseren ook de bewegingsvrijheid van het hoofd en bieden veel steun. De stoelen zijn bovendien aanzienlijk minder volumineus gemaakt, waardoor de auto in zijn geheel lichter wordt.

De draden van het spinnenwebpatroon in de rugleuning zijn vervaardigd uit een milieuvriendelijke, zijdeachtige vezel. Het gebruik van op olie gebaseerde kunststof is daarmee overbodig. De belangrijkste component van het materiaal wordt gevormd door proteïne, gemaakt met behulp van microbiële fermentatie. Daarna worden de draden gesponnen en verwerkt in een nieuw materiaal dat uitermate taai is en uitstekende schokabsorberende eigenschappen bezit.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER