Lexus winter check 2021 hero

Meer dan een Lexus,
Meer dan een winter check

Regen, vriestemperaturen en sneeuw zorgen voor uitdagingen op de weg… Onder deze omstandigheden moet uw voertuig in perfecte staat verkeren. Met de winter check-up controleert uw Lexus verdeler alle essentiële punten voor uw veiligheid: batterij, remmen, banden, ruitenwissers, ruitenwisservloeistof en koplampen.

Boek nu uw wintercheck voor slechts €29 !*

Maak makkelijk een afspraak. Klik op "Maak een afspraak" en volg de stappen.
Stap 1
Bevestig de details van uw Lexus
Stap 2
Selecteer uw onderhoud en eventuele extra opties
Stap 3
Selecteer de dag en het uur die het best bij u passen
Stap 4
Bevestig uw reservatie
Stap 5
Krijg een bevestiging per mail

GAAT DE TEMPERATUUR ONDER DE 7°C, GA DAN VOOR WINTERBANDEN

De temperatuur daalt stilaan. In uw Lexus blijft uw veiligheid gegarandeerd… als u tijdig voor de juiste winterbanden of winterkit kiest. De Lexus winterkit is de ideale oplossing. Deze heeft als voordeel dat uw winterbanden gecombineerd worden met lichtmetalen velgen op maat van uw Lexus, zodat u de hele winter lang veilig, aangenaam en stijlvol kunt rijden.

Profiteer nu van uitzonderlijke kortingen op winterbanden tot wel 25%.*


WAAROM WINTERBANDEN ? WAAROM WINTERBANDEN ? KIES UW LEXUS WINTERKIT KIES UW LEXUS WINTERKIT RESEVEER UW WINTERKIT RESEVEER UW WINTERKIT


* Promoties geldig bij de deelnemende Erkende Lexus Dealers en Herstellers in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg tot 31/12/2021. Afbeeldingen zijn illustratief en kunnen afwijken. Prijzen inclusief BTW. 10% korting bij aankoop van een set originele Lexus winterwielen uit het gamma 2021-2022. De korting is niet van toepassing op de montage en milieubijdrage van de banden. Wielmoeren of -bouten zijn niet inbegrepen. Tot 25% korting op de geldende tariefprijzen van de deelnemende bandenmerken, bij aankoop van minstens 2 identieke winterbanden, exclusief montage en milieubijdrage. Het kortingspercentage is afhankelijk van het merk, type en maat van de band. Informeer bij uw erkend Lexus verdeler naar de huidige condities. De korting op de banden is niet cumuleerbaar met de promotie op de winterwielen sets. Promoties niet cumuleerbaar met andere promoties.