Winter kit Hero Image

Tot 25% korting

WINTERBANDEN

 • EXCLUSIEF AANBOD: 10% korting op winterkits en tot 25% op winterbanden.*

 •     snow

  KLAAR VOOR DE WINTER?

  De temperatuur daalt stilaan. In uw Lexus blijft uw veiligheid gegarandeerd… als u tijdig voor de juiste winterkit of winterbanden kiest.

  Om uw Lexus goed voor te bereiden op winterse rijomstandigheden, is de ideale oplossing een Lexus winterkit. Deze heeft als voordeel dat uw winterbanden gecombineerd worden met lichtmetalen velgen op maat van uw Lexus, zodat u de hele winter lang veilig, aangenaam en stijlvol kunt rijden.

  U kunt ook kiezen voor winterbanden. In dat geval zal uw dealer ze op uw originele velgen monteren.

  KIES DE WINTERKIT VOOR UW VOERTUIG KIES DE WINTERKIT VOOR UW VOERTUIG

  MAAK NU EEN AFSPRAAK MAAK NU EEN AFSPRAAK

 • * 10% korting bij aankoop van een set originele Lexus winterwielen uit het gamma 2021-2022. De korting is niet van toepassing op de montage en milieubijdrage van de banden. Wielmoeren of -bouten zijn niet inbegrepen. Tot 25% korting op de geldende tariefprijzen van de deelnemende bandenmerken, bij aankoop van minstens 2 identieke winterbanden, exclusief montage en milieubijdrage. Het kortingspercentage is afhankelijk van het merk, type en maat van de band. Informeer bij uw erkend Lexus verdeler naar de huidige condities. De korting op de banden is niet cumuleerbaar met de promotie op de winterwielen sets. Promoties geldig t.e.m. 31/12/2021. Promoties niet cumuleerbaar met andere promoties.