Hybrid Health Check

 • Geniet van een hybride gezondheidscheck inbegrepen in uw onderhoud.

  De hybridecomponenten van uw Lexus genieten van een garantie van 5 jaar (max 100.000km). Verleng uw gemoedsrust en rijplezier met 1 jaar (of 15.000km, wat eerst wordt bereikt) via een hybride gezondheidscheck van uw Lexus.

  Wat is de Hybrid Health Check?

  Onze technici testen het volledig hybride systeem van uw Lexus en leggen u de resultaten tot in de puntjes uit. Kwestie van u te verzekeren dat het hybridesysteem correct werkt, eventuele problemen te signaleren en de optimale prestaties van uw Lexus te vrijwaren. Dit alles voor een totale gemoedsrust! Deze test gebeurt enkel in het officiële Lexus netwerk.

  Voor wie en op welk moment?

  Uw hybride Lexus moet jonger zijn dan 10 jaar. Het officiële Lexus netwerk in België en Luxemburg neemt de test van het hybridesysteem op in het onderhoudsschema van de constructeur (onderhoud om de 15.000km, minstens 1 onderhoud per jaar). Laat op tijd uw periodiek onderhoud uitvoeren, dan garandeert Lexus u minstens 10 jaar gemoedsrust op uw hybride batterij.

  Wat is het voordeel van de Hybrid Health Check?

  Als uw hybride gezondheidscheck positief is, verlengt Lexus de dekking op uw hybride batterij met 1 jaar (of 15.000km, wat eerst wordt bereikt), tot uw wagen 10 jaar oud is (vanaf datum eerste inschrijving).

  Hybrid Health Check Image
 • *Disclaimer

  * Fabrieksgarantie van 3 jaar (max. 100.000 km) verlengd met 2 jaar (tot max. 150.000 km) door Lexus Belgium N.V. op de wagens door haar geleverd en voorzien van het bijhorend certificaat, geleverd door uw erkend Lexus Verkooppunt. Vanaf het 5e jaar kan via een test van de hybride batterij ter gelegenheid van een onderhoud in het erkende Lexus herstellersnetwerk in België, de dekking op deze batterij telkens verlengd worden met 1 jaar (max. 15.000 km) tot het voertuig 10 jaar oud wordt. Aanbod geldig op de [betrokken modellen] Niet verplichtend, optioneel aanbod onder voorwaarden. Meer info bij uw erkend Lexus Verkooppunt.