Lexus Relax Hero Image

LEXUS RELAX

TOT 10 JAAR GARANTIE

Lexus biedt nu 10 jaar gratis garantie aan alle klanten, of ze nu een nieuwe of gebruikte Lexus hebben, een programma dat uniek is op de markt. Na elk jaarlijks onderhoud in het Lexus Authorised Network wordt uw garantie jaar na jaar gratis verlengd tot maximaal 10 jaar of 200.000 km. Dit is het resultaat van onze rigoureuze kwaliteitscontrole en een permanent streven naar perfectie, en typeert van onze DNA.10 JAAR GARANTIEMet het Lexus Relax-programma krijgt elke eigenaar van een Lexus waarvoor het einde van de garantie is bereikt automatisch en gratis een langere garantie van 12 maanden of 15 000 km na elk jaarlijks onderhoud in het erkende Lexus netwerk tijdens 10 jaren.VOOR ELKE NIEUWE EN TWEEDEHANDS AUTO’SElke auto die minder dan 10 jaar oud is of minder dan 185.000 km op de teller heeft, komt in aanmerking voor deze gratis langere garantie. Dit geldt ook voor tweedehands auto's, zelfs als deze voordien buiten het officiële netwerk werden onderhouden*.
*Indien het onderhoud buiten de gestelde termijnen wordt uitgevoerd, geldt een termijn van één maand voordat de verlengde garantie van kracht wordt.EN HET IS AUTOMATISCHAls uw Lexus meer dan 2 jaar oud is of meer dan 85.000 km heeft en niet ouder is dan 10 jaar of 185.000 km, profiteert u automatisch van de Lexus Relax garantie. Als uw Lexus minder dan 2 jaar oud is of minder dan 85.000 km heeft, ontdek onze andere garanties.

 •     Parallax Image 1 Rewarding Loyalty

  LEXUS RELAX

  U HOEFT MAAR ÉÉN DING TE DOEN

  Genieten van Lexus Relax is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is voor uw periodieke onderhoud langsgaan bij uw erkende Lexus verdeler, volgens de intervallen die de constructeur voorschrijft. Na afloop van dit onderhoud wordt de waarborg met 12 maanden of 15.000 km (wat eerst komt) verlengd.

 •     Parallax Image 2 Drive Carefree

  LEXUS RELAX

  IS DEZE WAARBORG OOK VOOR UW LEXUS?

  Als uw Lexus meer dan 2 jaar of meer dan 85.000 km op de teller heeft, en de 10 jaar of 185.000 niet heeft overschreden, dan geniet u automatisch van de Lexus Relax waarborg. Dit geldt ook voor tweedehandswagens en zelfs als u uw Lexus voorheen buiten het officiële Lexus-netwerk hebt onderhouden*.

 • MAAK NU UW AFSPRAAK

  Komt uw Lexus in aanmerking voor de Lexus Relax waarborg en komt de datum of de kilometerstand waarop een volgend onderhoud vereist is, dichterbij? Maak nu uw afspraak voor het volgende onderhoud van uw wagen en rij jaar na jaar gerust.


  (*) Indien het vorige onderhoud gebeurde buiten het erkende Lexusnetwerk in België of Luxemburg of indien het vorige onderhoud meer dan 1 jaar geleden of meer dan 15.000 km geleden gebeurde in het Erkende Lexusnetwerk in België of Luxemburg, dan is er geen waarborgdekking de eerste maand na het uitvoeren van het huidige onderhoud in het erkende Lexusnetwerk in België of Luxemburg.

GENIET GRATIS VERLENGDE WAARBORG

Dankzij het Lexus Relax programma kunt u ook na de looptijd van uw fabriekswaarborg in alle gemoedsrust met uw wagen blijven rijden. Na elk jaarlijks onderhoud bij het erkende Lexus-netwerk, wordt uw waarborg automatisch verlengd tot maximaal 10 jaar (of 200.000 km).