Entretien Hero Image

Lexus Services

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

 • ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

  Lexus onderhoud

  Dat Lexus een reputatie van degelijkheid en betrouwbaarheid heeft, is algemeen bekend.

  Deze reputatie is geen toeval, maar het resultaat van een voortdurend streven naar perfectie, inherent aan onze filosofie van ‘Kaizen’ of continue verbetering.

  Van bij de conceptie, via de bouw, tot aan de afwerking van uw nieuwe wagen, bewaken letterlijk honderden kwaliteitscontroles de geboorte van uw Lexus.

  Datzelfde streven naar perfectie zetten wij verder tijdens de levensduur van uw wagen.

  Bij het rijden meet de boordcomputer continu alle afstellingen en vergelijkt deze met de ideale waarden die in zijn geheugen zijn bewaard. Elke afwijking, hoe miniem ook, wordt opgeslagen.

  Tijdens elk onderhoud worden deze gegevens met Lexus diagnosecomputers uitgelezen. Eventuele ingrepen kunnen dan onmiddellijk uitgevoerd worden.

  Entretien Quality Image
 • Hoogstaande service

  Elke Lexus onderhoudsbeurt is een perfect geolied ballet van werkzaamheden. Onze Lexus technici zijn getraind in het uitvoeren van efficiënte onderhoudsbeurten zonder het geringste detail over het hoofd te zien.
  Een onderhoudsbeurt is dan ook véél meer dan een eenvoudige oliewissel.
  Bovendien worden naast de voorgeschreven onderhoudswerken ook een 50-tal bijkomende visuele en andere controles uitgevoerd.
  Bij elk onderhoud wordt uw wagen netjes aan de buitenkant gepoetst.
  Niet enkel opdat uw Lexus opnieuw zou glimmen, maar ook om het koetswerk na te kijken op eventuele beschadigingen. Als blijkt dat uw wagen krassen of deukjes vertoont, dan zal uw vertrouwde partner binnen het officiële Lexus netwerk u hierop attent maken en u voorstellen om dit meteen te verhelpen om erger te voorkomen.
  Eveneens wordt op elke hybride wagen een Hybrid Health Check uitgevoerd:
  Een Lexus onderhoudsbeurt is dus uw zekerheid voor een zorgeloze reis. Daarom garanderen we dit ook meteen door u, bij elke onderhoudsbeurt uitgevoerd binnen het officieel Lexus netwerk, een verlenging aan te bieden van de Lexus Euro Assistance 24 tot aan de volgende onderhoudsbeurt:
  De leeftijd of kilometerstand van uw wagen speelt hierbij geen rol. Op een perfect onderhouden Lexus staat immers geen leeftijd. Ook uw mobiliteit is voor ons zeer belangrijk. Daarom is er steeds een vervangwagen inbegrepen in het onderhoud
  Dit onderhoudsprogramma wordt u door uw partner binnen het officiële Lexus netwerk verder toegelicht aan de hand van de “Lexus Menu Pricing”. Net zoals in een menu in een goed restaurant, waar de chef het beste van de markt biedt, stellen wij u deze werkzaamheden voor die, naar de ervaring van onze ingenieurs, het beste voor uw Lexus betekenen.

Hybrid Health Check

 • Geniet van een hybride gezondheidscheck inbegrepen in uw onderhoud.

  De hybridecomponenten van uw Lexus genieten van een garantie van 5 jaar (max 100.000km). Verleng uw gemoedsrust en rijplezier met 1 jaar (of 15.000km, wat eerst wordt bereikt) via een hybride gezondheidscheck van uw Lexus.

  Wat is de Hybrid Health Check?

  Onze technici testen het volledig hybride systeem van uw Lexus en leggen u de resultaten tot in de puntjes uit. Kwestie van u te verzekeren dat het hybridesysteem correct werkt, eventuele problemen te signaleren en de optimale prestaties van uw Lexus te vrijwaren. Dit alles voor een totale gemoedsrust! Deze test gebeurt enkel in het officiële Lexus netwerk.

  Voor wie en op welk moment?

  Uw hybride Lexus moet jonger zijn dan 10 jaar. Het officiële Lexus netwerk in België en Luxemburg neemt de test van het hybridesysteem op in het onderhoudsschema van de constructeur (onderhoud om de 15.000km, minstens 1 onderhoud per jaar). Laat op tijd uw periodiek onderhoud uitvoeren, dan garandeert Lexus u minstens 10 jaar gemoedsrust op uw hybride batterij.

  Wat is het voordeel van de Hybrid Health Check?

  Als uw hybride gezondheidscheck positief is, verlengt Lexus de dekking op uw hybride batterij met 1 jaar (of 15.000km, wat eerst wordt bereikt), tot uw wagen 10 jaar oud is (vanaf datum eerste inschrijving).

  Hybrid Health Check Image
 • *Disclaimer

  * Fabrieksgarantie van 3 jaar (max. 100.000 km) verlengd met 2 jaar (tot max. 150.000 km) door Lexus Belgium N.V. op de wagens door haar geleverd en voorzien van het bijhorend certificaat, geleverd door uw erkend Lexus Verkooppunt. Vanaf het 5e jaar kan via een test van de hybride batterij ter gelegenheid van een onderhoud in het erkende Lexus herstellersnetwerk in België, de dekking op deze batterij telkens verlengd worden met 1 jaar (max. 15.000 km) tot het voertuig 10 jaar oud wordt. Aanbod geldig op de [betrokken modellen] Niet verplichtend, optioneel aanbod onder voorwaarden. Meer info bij uw erkend Lexus Verkooppunt.

Gratis Veiligheidsdiagnose

Voor uw gemoedsrust

Uw recht als Lexus bestuurder

Onze gratis veiligheidsdiagnose is het beste bewijs dat het officiële Lexus netwerk de 'Lexus Drivers Filosofie’ elke dag in de praktijk omzet. Als Lexus klant heeft u recht op zo'n diagnose, wanneer u uw wagen binnenbrengt in het officiële Lexus netwerk voor bv. onderhoud, een autokeuringsnazicht of een andere afspraak.

Uw wagen wordt dan gecontroleerd op ca. 60 punten en de resultaten van de diagnose worden met u overlopen vooraleer er eventuele vervangingen worden uitgevoerd. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen. Eens gecheckt en op punt gesteld, bent u weer vertrokken voor vele kilometers zorgeloos rijplezier.

Diagnostic Image

LEXUS SERVICE PLAN

 • Het Lexus Service Plan (LSP) is een servicecontract dat alle onderhoudsinterventies en herstellingen dekt voor een vooraf bepaald kilometeraantal (45.000 tot 150.000 km) en een vooraf bepaalde looptijd van 3, 4 of 5 jaar.

  Het omvat :

  • Alle voorziene onderhoudsbeurten zoals die in het onderhoudsboekje beschreven zijn;
  • Alle mechanische en elektrische herstellingen die nodig zijn in het kader van een normaal gebruik van het voertuig, met uitsluiting van de vervanging van banden;
  • Sleping naar een garage naar keuze binnen het officiële Lexus netwerk in België of in het Groothertogdom Luxemburg; deze service wordt gedekt door de Lexus Euro Assistance 24.

  Een LSP dekt dus de financiële uitgaven voor :

  • Alle door de constructeur voorziene onderhoudsbeurten
  • Alle vervangingen van slijtage-onderdelen (met uitzondering van de banden)
  • Extra waarborgdekking tot de gekozen kilometerstand (max 150.000km)
  • De indexatie van de stukprijzen, de werkuren en de olie.

  Wanneer kan een LSP contract aangegaan worden?

  • hetzij bij de aankoop door de klant van het nieuwe voertuig (ten zeerste aan te raden!);
  • hetzij binnen de drie maand na de eerste inschrijving;
  • maar in ieder geval vooraleer het voertuig 15.000 km heeft gereden.
  Met een Lexus Service Plan rijdt u dus zonder zorgen.
  Bovendien, wanneer u uw Lexus Service Plan in één maal betaalt bij de aankoop van uw nieuwe Lexus, geniet u van een korting van 10%.
  Onze raad: Neem uw Lexus Service Plan op in de financiering van uw wagen. Zo wint u 2x! U geniet dan niet alleen van de 10% korting, maar ook van de voordelen van een financiering.

  LEXUS SERVICE PLAN PLUS

  ed carpet treatment, extra inbegrepen diensten bovenop de diensten van Lexus Service Plan:
  • Haal- en breng service
  • Wagen kuisen binnen en buiten
 • Disclaimer*

  *Het Lexus Service Plan is minimum 3 jaar of 45.000km geldig en maximum 5 jaar of 150.000km. Aanbod en contract onder voorwaarden, voorbehouden aan particuliere klanten binnen de 3 maanden of 15.000km na de inschrijving van een nieuwe wagen bij de deelnemende concessiehouders in het erkend distributienetwerk van Lexus in België.

  **Het Lexus Service Plan onderhoudscontract dekt:

  • a. Onderhoud, herstellingen en arbeidsloon: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, vervangen van stukken (behalve banden), enz.
  • b. Mechanische of elektrische herstellingen: ruitenwisserbladen, remblokken, schokdempers, uitlaat, koppeling, batterij, enz.
  • c. Carrosserie- en verfkosten zijn niet inbegrepen in het contract Prijzen en specificaties onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Toyota behoudt zich het recht om de inhoud van deze publicatie te wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

  Service Plan Image
 • Carrosserie Image

  Herstelling Koetswerk

  Schade? Uw Lexus is in de beste handen. Oordeel zelf!

  Uw rijplezier begint al bij onze service.

  Laat uw Lexus herstellen in het officiële Lexus netwerk. Daar hebt u alles bij te winnen! Of het nu gaat om minimale of om aanzienlijke schade, dat maakt niets uit.

  Want hier mag u altijd op rekenen:

  U krijgt uw Lexus weer als nieuw terug …én met een optimale restwaarde.

 • Onze kwaliteitsgaranties :

  • Goed opgeleide en ervaren carrossiers
  • Originele wisselstukken en geavanceerde apparatuur

  Onze troeven … tot uw dienst :

  Vervangwagen:
  Het is niet omdat uw Lexus beschadigd is, dat u plots niet meer mobiel bent. We stellen met veel plezier een vervangwagen in perfecte staat tot uw beschikking, zolang de herstelling duurt.

  Administratieve ondersteuning:

  Een ongeval? Geen stress. Wij handelen alles rechtstreeks af met uw verzekeraar en de expert.
  We verzekeren u kwaliteitswerk tegen de beste prijs. En dat alles met behulp van spitstechnologie en respect voor het milieu.

  U krijgt uw wagen gewassen en gecontroleerd terug:

  We maken er een erezaak van uw wagen te wassen en de vitale onderdelen te controleren. Ook dat is de Lexus-service!

  Kleine herstellingen tegen een mini prijs:

  Een kras op het portier of de flank van uw Lexus? Laat hem dan zo snel mogelijk herstellen, voor de situatie erger wordt. Hoe sneller u reageert, hoe minder het u kost. Denk eraan!

  Tevreden klanten:

  Onze sleutelwoorden? U een kwaliteitsservice garanderen en een duurzame relatie met u opbouwen. Het is echt geen toeval dat onze klanten ons jaar na jaar hun vertrouwen schenken…
 • Repairs Image

  Herstelling voorruiten

  Steeninslag ten gevolge van een slecht wegdek – deze kleine impact kan zich snel ontwikkelen tot een langzaamaan groeiend ‘sterretje’ in de voorruit. Dit begint dan ook geweldig te storen en kan heel onaangename gevolgen hebben.

  Een sterretje in de voorruit kan namelijk ook snel veranderen in een barst. Wanneer dit gebeurt als u rijdt, kunnen er zich gevaarlijke situaties voordoen. Uiteraard is een herstelling van een voorruit goedkoper dan een vervanging. Steenslag kan nagenoeg onzichtbaar hersteld worden en uw voorruit is na de herstelling dan ook zo goed als nieuw.

  Het officiële Lexus netwerk beschikt over geschoolde technici om deze herstellingen het best te laten uitvoeren.

 • Een herstelling kost slechts € 89,- Btw incl.

  Bij een voorruit herstelling krijgt u een gratis Vehicle Health Check (veiligheidsdiagnose) van uw wagen. Onze technici controleren dan uw wagen minutieus op maar liefst 60 cruciale punten. Zo gaat u terug veilig de weg op !

  Goed om weten :

  Wacht niet om uw voorruit te herstellen: de impact wordt groter waardoor de voorruit onherstelbaar wordt en kan scheuren. Dan moet deze vervangen worden.
  Aarzel dus niet en neem snel contact op met uw partner binnen het officiële Lexus netwerk.

  *Disclaimer

  Al onze aanbiedingen liggen onder voorwaarden.
Lexus Protect Image

De permanente showroom glans op uw wagen

LEXUS PROTECT

Dit is geen traditionele wax noch een polymeer sealant. Deze nieuwe technologie zorgt voor een moleculaire binding met het lakwerk, waardoor een bijzonder duurzame beschermlaag wordt gevormd. De keramisch geharde beschermlaag beschermt de lak tegen vuil, insecten, zure regen, oplosmiddelen, vogeluitwerpselen, enz. Het waterafstotend effect zorgt ervoor dat uw Lexus langer showroomfris blijft en vereist geen maandelijkse nabehandeling. Bij voorkeur wordt de Lexus Protect aangebracht voor de aflevering van uw nieuwe wagen.

Adviesprijs: € 399 incl. BTW*

Disclaimer *

*Onze aanbiedingen zijn geldig onder voorwaarden.