1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

WINNAARS VAN DE DERDE EDITIE VAN DE LEXUS SHORT FILMS

lsf article

LEXUS EN DE WEINSTEIN COMPANY MAKEN OP HET NAPA VALLEY FILM FESTIVAL DE WINNAARS VAN DE DERDE SERIE LEXUS SHORT FILMS BEKEND

LEXUS SHORT FILMS WINAARS SEIZOEN 3

ALEXIS MICHALIK
Frankrijk, Europa

lsf winner 004

Alexis is een acteur en filmmaker die rollen speelde in verschillende televisiefilms en series, zoals Petits meurtres en famille, Terre de lumière en Kaboul Kitchen. Ook speelde hij in films van regisseurs als Billy Zane, Diane Kurys, Safy Nebou, Yann Samuel, Fernando Colomo, Danièle Thompson en Alexandre Arcady. Alexis is bekend van zijn werk in het theater, onder meer in de komedie Le Dindon van Thomas Le Douarec, en Les Fleurs Gelées van Ibsen en Strindberg. Hij is de oprichter van het theatergezelschap Los Figaros en na in 2013 en 2014 de korte films Au Sol en Pim-Poum te hebben geregisseerd, legt Alexis zich verder toe op zijn carrière als schrijver. Ook zal hij Escort Boys regisseren, zijn eerste volledige speelfilm.

JEANNIE DONOHOE
Verenigde Staten , Noord-Amerika

lsf winner 001

Jeannie Donohoe is een gelauwerd filmmaakster, woonachtig in Los Angeles. Recentelijk studeerde ze aan Columbia University cum laude af als regisseur. Ze behaalde haar Bachelor aan Darthmouth en gaf als gediplomeerd docent les op een middelbare school in de Bronx, in het kader van het programma Teach for America. Ze schreef en regisseerde meerdere korte films, waaronder Lambing Season. Deze film was op meer dan 50 filmfestivals te zien en werd door Indiewire verkozen tot een van de ‘Beste Korte Films van 2014’. Op dit moment werkt Jeanny aan haar eerste volledige speelfilm: Flock.

DAMIAN WALSHE-HOWLING
Australië, Oceanië

lsf winner 002

Damian is een veelgevraagd acteur en filmmaker. Zijn nieuwste korte film, Suspended, werd onlangs vertoond tijdens een aantal internationale filmfestivals, waaronder St Kilda, Flickerfest, Nashville en het Zwitserse Locarno. Hij is ook bekend van The Bloody Sweet Hit, een korte film waarmee hij in 2007 zijn debuut maakte. Vanuit zijn passie voor storytelling reist Damian de hele wereld over, op zoek naar culturele diversiteit en bijzondere verhalen. In 2008 ontving hij een AFI Award voor Best Supporting Actor, voor zijn rol in 'Most Loved Murderer' waarin hij Andrew Benji Veniamin speelde.

KEV CAHILL
Ierland, Europa

lsf winner 003

Nadat Kev aan het Trinity College in Dublin zijn studie Wiskunde afrondde, had hij een aantal verschillende baantjes: University Entertainments Manager, DJ voor Red Bull Ireland, tuinier, verkoper van smoothies en soep, meubelmaker, trombonespeler, leraar Engels, postbode, kerstboomverkoper, bootwasser, barkeeper, ober, portier, locatiescout, fotograaf, videograaf, medewerker in een betonfabriek, VFX Trainee, VFX Data-analist… enzovoort. Vorig jaar regisseerde hij zijn eerste korte film ‘More Than God’. Deze werd genomineerd voor een Oscar, was te zien op bijna 30 festivals en won verschillende internationale awards.

OVER DE LEXUS SHORT FILMS

In 2013 ging Lexus Short Films van start, met als doel om een nieuwe generatie van aankomende filmmakers te ondersteunen en inspireren. Lexus biedt deze aspirant regisseurs en scenarioschrijver een unieke kans om samen met de wereldberoemde Weinstein Company een film te produceren voor een internationaal publiek. Kijk voor meer informatie op lexusshortfilms.com.

OVER LEXUS

Sinds de lancering in 1989 heeft Lexus een reputatie opgebouwd van kwalitatief hoogwaardige luxe en een uitzonderlijke service voor de klant. Lexus verrichte voor het premium segment pionierswerk met de hybride technologie en biedt een compleet gamma aan hybride modellen waarin innovatieve technologie en hoogstaande luxe samenkomen. De evolutie van Lexus is zichtbaar in het progressieve design van de nieuwe modellen. De voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille, dynamische verlichting en sierlijke lijnen zijn bepalend voor de luxueuze uitstraling van het merk. http://www.lexus-int.com

OVER DE WEINSTEIN COMPANY

De Weinstein Company (TWC) is een multimedia productiebedrijf dat in oktober 2005 werd opgericht door Bob en Harvey Weinstein, de broers die in 1979 ook het beroemde Miramax Films oprichtten. Onderdeel van TWC is Dimension Films, een label dat Bob Weinstein in 1993 in het leven riep en dat kaskrakers als SCREAM, SPY KIDS en SCARY MOVIE maakte. Samen hebben TWC en Dimension Films een lange reeks van succesfilms in uiteenlopende genres gemaakt. Sinds de oprichting van Miramax en TWC zijn Harvey en Bob maar liefst 341 keer genomineerd voor een Oscar, waarvan ze er 81 daadwerkelijk wonnen.

Sinds de oprichting in 2005 hebben TWC en Dimension Films films gemaakt als GRINDHOUSE; 1408; I’M NOT THERE; THE GREAT DEBATERS; VICKY CRISTINA BARCELONA; THE READER; THE ROAD; HALLOWEEN; THE PAT TILLMAN STORY; PIRANHA 3D; INGLOURIOUS BASTERDS; A SINGLE MAN; BLUE VALENTINE; THE KING’S SPEECH; THE COMPANY MEN; MIRAL; SCRE4M; SUBMARINE; DIRTY GIRL; APOLLO 18; OUR IDIOT BROTHER; I DON’T KNOW HOW SHE DOES IT; SARAH’S KEY; SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD IN 4D; MY WEEK WITH MARILYN; THE IRON LADY; W.E.; CORIOLANUS; UNDEFEATED; THE ARTIST; BULLY; THE INTOUCHABLES; LAWLESS; KILLING THEM SOFTLY; THE MASTER; SILVER LININGS PLAYBOOK; DJANGO UNCHAINED; QUARTET; ESCAPE FROM PLANET EARTH; DARK SKIES; THE SAPPHIRES; SCARY MOVIE 5; KON-TIKI; UNFINISHED SONG; FRUITVALE STATION; LEE DANIELS' THE BUTLER; THE GRANDMASTER; SALINGER; 12-12-12; PHILOMENA; MANDELA: LONG WALK TO FREEDOM; AUGUST: OSAGE COUNTY; VAMPIRE ACADEMY; THE RAILWAY MAN; THE IMMIGRANT; YVES SAINT LAURENT; BEGIN AGAIN; THE GIVER; FRANK MILLER’S SIN CITY: A DAME TO KILL FOR; THE DISAPPEARANCE OF ELEANOR RIGBY; TRACKS; ST. VINCENT; THE IMITATION GAME; PADDINGTON en WOMAN IN GOLD. Binnenkort volgen titels als SOUTHPAW, UNDERDOGS, NO ESCAPE, THREE GENERATIONS, ADAM JONES, CAROL en THE HATEFUL EIGHT.

De TWC heeft een afdeling voor televisieproducties, die in 2013 en 2014 respectievelijk 9 en 5 keer werd genomineerd voor een Emmy Award. TWC Television produceert een reality serie als Project Runway, en spin-offs als Project Runway All Stars en Under The Gunn. Recentelijk verschenen van TWC Television ook producties op de buis als Mob Wives, Million Dollar Shoppers, Rodeo Girls en Trailer Park: Welcome to Myrtle Manor. Producties die momenteel lopen zijn onder meer Marco Polo van John Fusco, Ten Commandments en The Hour Of Peril van Daniel Stashower’s. TWC ontwikkelde tevens Nanny Diaries en produceerde The No. 1 Ladies' Detective Agency.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER