1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

THE NATION THAT
HELD ITS BREATH
KEV CAHILL

WINNAAR LEXUS SHORT FILM IN PREMIERE TIJDENS RAINDANCE FILM FESTIVAL

Lexus en The Weinstein Company presenteren The Nation That Held Its Breath, gemaakt en geregisseerd door Kev Cahill, in september tijdens het Raindance Film Festival.

De met meerdere awards onderscheiden Cahill is bekend van zijn werk voor The Huntsman: Winter’s War, Thor: The Dark World, en Alice Through the Looking Glass. Ook werkte hij mee aan de populaire TV-serie Game of Thrones.

The Nation Held Its Breath gaat over een jonge vader die moet kiezen tussen het meemaken van de geboorte van zijn kind en het moment waarop Ierland in 1990 de kwartfinales van het WK Voetbal bereikt. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Sam Keeley, die onlangs met Bradley Cooper te zien was in Burnt, en Barbara Brennan, bekend van haar rollen in Veronica Guerin en A Date for Mad Mary.

David Glasser, COO en President van The Weinstein Company: “We zijn enorm tevreden over de serie Lexus Short Films, met mooi werk en mogelijkheden voor jonge filmmakers. De film van Cahill is maar een van de vier films die laten zien welke magie er ontstaat wanneer je getalenteerde mensen de kans biedt om hun dromen in vervulling te laten gaan”.

“Het werk van onze regisseurs doet ons elk jaar opnieuw versteld staan. We zijn vereerd om deel uit te maken van het partnership met The Weinstein Company en dat we de aspiraties van deze filmmakers tot leven kunnen brengen", aldus David Nordstrom, general manager van het Global Branding Department van Lexus International.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER