1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

FILM JEANNIE DONOHOE WINNAAR LEXUS SHORT FILM

IN PREMIERE TIJDENS HET NAPA VALLEY FILM FESTIVAL

Lexus en The Weinstein Company waren op 10 november aanwezig bij het Napa Valley Film Festival, decor voor de première van Game, een nieuwe film van regisseur en gelauwerd filmmaker Jeannie Donohoe. Als oud-student aan de Filmacademie van de Universiteit van Columbia University schreef en regisseerde Donohoe meerdere korte films, waaronder Lambing Season en Public. Op dit moment werkt ze aan haar eerste volledige speelfilm: Flock. 
 
Het verhaal van de film, Game gaat over een middelbare scholier die op een andere school terechtkomt en besluit om zich aan te melden bij het succesvolle basketbalteam van de school, dat een jaar eerder het staatskampioenschap won. Op het basketbalveld toont de speler genoeg talent om te worden gekozen voor het team. Als zijn teamgenoten eenmaal zijn schokkende geheim ontdekken, krijgt het verhaal en compleet nieuwe wending. Een van de hoofdrolspelers in Game is Rick Fox, een Canadees acteur en drievoudig kampioen in de NBA.

Game is een van de vier films die wordt geproduceerd door Joey Horvitz van The Weinstein Company. De film is onderdeel van het derde seizoen van Lexus Short Films, een samenwerking van Lexus International en The Weinstein Company, ter ondersteuning van aankomende filmmakers. De drie andere Lexus Short Films Series films, Friday Night, MESSiAH en A Nation Holds Its Breath worden ook vertoond tijdens het Napa Valley Film Festival. 
 
"We vinden het heel bijzonder om bij het Napa Valley Film Festival te zijn voor de première van Game. Het talent van Donohoe is in de hele film zichtbaar en sluit volledig aan bij het thema van dit derde seizoen van Lexus Short Films – Anticipation.”

David Nordstrom, General Manager Global Branding van Lexus voegt toe: "Festivalgangers krijgen met Game de mogelijkheid om de creativiteit en fantasie van Jeannie zelf te ervaren. Ook kunnen ze de andere projecten zien die werden gemaakt als onderdeel van dit derde seizoen van Lexus Short Films. De films zitten zonder uitzondering vol creativiteit voor een wereldwijd publiek.” 
 
“The Weinstein Company en Lexus International zijn trots op het succes van deze samenwerking en hopen met dit initiatief nog meer jonge filmmakers over de hele wereld te inspireren en aan te moedigen", aldus David Glasser, COO en President van The Weinstein Company.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER