1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS DESIGN AWARD 2017

LDA ArticleAsset 4Mentors

MENTORS

NERI & HU
Architecten en multidisciplinair designers

LDA ArticleAsset Mentor Neri Hu

Lyndon Neri en Rossana Hu, medeoprichters van het in Shanghai gevestigde Neri & Hu Design and Research, werken samen aan projecten waarin verschillende disciplines uit de wereld van design samenkomen in compleet nieuwe architectuur. In 2014 riep Wallpaper* het duo Neri & Hu uit tot Designer of The Year. In 2013 werden ze in de Verenigde Staten toegelaten tot de Hall of Fame voor Interior Design. Neri & Hu geloven sterk in research als belangrijkste designtool, aangezien elk project een geheel eigen context en eigen uitdagingen met zich meebrengt. Het werk van Neri & Hu wordt gekenmerkt door een dynamische interactie tussen beleving, details, materiaal, vorm en licht.

MAX LAMB
Designer

LDA ArticleAsset Mentor MaxLamb

Max Lamb speelt in zijn werk met de traditie van het werkende landschap – het strand als gieterij, de smidse als atelier, gekapte taxusbomen van het Chatsworth landgoed die hij als onderwerp én als bronmateriaal gebruikte. Daarnaast heeft hij een grote fascinatie voor stedelijke omgevingen en vanuit zijn talent om zich aan te passen aan zijn omgeving, ontstaan unieke designs. Max is niet gebonden aan een specifiek materiaal of proces en hij benadert design evenmin als een manier om problemen op te lossen. In plaats daarvan benut hij de intrinsieke kwaliteiten van een materiaal om de natuurlijke eigenschappen en schoonheid ervan tot hun recht te laten komen. Hij combineert hightech methodes met ouderwets handwerk en is zowel ontwerper als maker, waarbij hij afhankelijk van de schaal of complexiteit van een project samenwerking zoekt met gieterijen of een fabriek. Zijn uitgangspunt blijft echter altijd hetzelfde – respect voor het materiaal en genieten van het proces en het talent van mensen.

ELENA MANFERDINI
Ontwerper en Architect

LDA ArticleAsset Mentor ElenaManferdini

Elena Manferdini, oprichter en eigenaar van het in Californië gevestigde Atelier Manferdini, leverde architectonische projecten af in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Een voorbeeld van haar werk is het paviljoen van het Museum voor Moderne Kunst in Los Angeles. Ze werkte samen met internationaal bekende bedrijven als Swarovski en Sephora, en haar werk verscheen in bladen als Elle, Vogue en The New York Times. Op dit moment bekleedt ze een leerstoel aan het Southern California Institute of Architecture en ze neemt regelmatig deel aan internationale tentoonstellingen. Elena is tevens een veelgevraagd spreker, onder meer op MIT, Princeton, Tsinghua University en Bauhaus. Enkele jaren geleden ontving ze de COLA Fellowship 2013, als ondersteuning voor de productie van haar originele kunstwerken. In 2011 ontving ze een jaarlijkse toelage van United States Artists (USA) en haar Blossom design voor Alessi is bekroond met de Good Design Award.

SNARKITECTURE
Kunstenaars en Architecten

LDA ArticleAsset Mentor Snarkitecture

In 2008 richtten Daniel Arsham en Alex Mustonen samen Snarkitecture op, een collectief en een experimentele studio op het snijvlak tussen kunst en architectuur. Hun gedeelde interesses dateren uit de tijd dat ze samen studeerden aan Cooper Union in New York, hun eerste gezamenlijke opdracht deden ze voor Dior Homme. Snarkitecture ontleent zijn naam aan een gedicht van Lewis Carroll – ‘The Hunting of the Snark’. Het duo onderscheidt zich door het ontwerpen van architectonische projecten en functionele objecten met nieuwe en creatieve toepassingen. Met hun werk creëren ze verrassende momenten van interactie waarin het publiek volledig opgaat in hun omgeving. Snarkitecture transformeert het gewone tot iets buitengewoons en slaagt erin om architectuur onverwacht kunstzinnig te laten zijn.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER