1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS DESIGN AWARD 2017

LDA ArticleAsset 6Judges

JURYLEDEN

PAOLA ANTONELLI
Curator

LDA ArticleAsset Judge PaolaAntontelli

Antonelli werkt sinds 1994 voor het Museum of Modern Art, en is Senior Curator voor de afdeling Architectuur en Design. Daarnaast is ze Director Research & Development bij MoMA. Ze heeft lezingen gegeven voor het World Economic Forum in Davos, en maakte in internationaal verband diverse keren deel uit van jury's voor architectuur- en ontwerpwedstrijden. Zij wil begrip voor design stimuleren, totdat de positieve invloed die design heeft op ons dagelijks leven wordt onderkend en benut. Op dit moment werkt ze aan enkele projecten op het gebied van modern design. Ook werkt ze aan States of Design, een boek over de vele verschillende soorten van design die er tegenwoordig zijn.

ARIC CHEN
Curator

LDA ArticleAsset Judge AricChen

Aric Chen is hoofdcurator voor Design en Architectuur van M+, het nieuwe museum voor visuele cultuur in het Cultural District van Hong Kong. Daarvoor zette hij als Creative Director in 2011 en 2012 de Beijing Design Week opnieuw op de kaart. Chen organiseerde diverse internationale tentoonstellingen en kunstprojecten voor musea en biënnales en schrijft regelmatig artikelen voor onder meer The New York Times, Monocle, Architectural Record en PIN-UP.

TOYO ITO
Architect

LDA ArticleAsset Judge ToyoIto

Ito studeerde in 1965 als architect af aan de Universiteit van Tokyo. Tot zijn belangrijkste werken horen de Sendai Mediatheek, de bibliotheek voor de Tama Art University (Hachioji), het College of Social Sciences voor de Universiteit van Taiwan en ‘Minna no Mori’ Gifu Media Cosmos. Momenteel werkt hij onder meer aan projecten als het National Taichung Theater in Taiwan en het New Athetic Field and Sports Park in Aomori (werktitel). Ito ontving meerdere onderscheidingen, onder andere de Architectural Institute of Japan Prize, de Golden Lion tijdens de Biennale van Venetië, de Royal Gold Medal van het Royal Institute of British Architects en de Pritzker Architecture Prize.

BIRGIT LOHMANN
Chief Editor of designboom

LDA ArticleAsset Judge BirgitLohmann

De uit Hamburg afkomstige Lohmann studeerde Industrieel Design in Florence, om vervolgens naar Milaan te verhuizen. Daar woont en werkt ze sinds 1987. Als designer en manager in productontwikkeling werkte ze voor een aantal Italiaanse architecten en ontwerpers. Ook was ze als designhistoricus verbonden aan internationale veilinghuizen. Als onderzoeker en spreker organiseerde Lohmann op een aantal prestigieuze universiteiten seminars over industrieel design. In 1999 was ze een van de oprichters van designboom, waar ze momenteel werkzaam is als hoofdredacteur en curator voor Internationale Tentoonstellingen.

ALICE RAWSTHORN
Design Commentator

LDA ArticleAsset Judge AliceRawsthorn

Alice Rawsthorn schrijft als designcriticus voor de internationale editie van The New York Times en Frieze. In haar boek Hello World: Where Design Meets Live bespreekt ze de impact van design op ons dagelijks leven, in verleden, heden en toekomst. Ze treedt regelmatig op als spreker, bijvoorbeeld tijdens de TED evenementen en de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos. Alice woont in Londen, waar ze voorzitter is van de Raad van Toezicht voor The Chisenhale Gallery en het moderne dansensemble van de Michael Clark Company. Ze maakt tevens deel uit van de Raad van Toezicht van de Whitechapel Gallery. Voor haar verdiensten in de wereld van kunst en design ontving zij een Order of the British Empire (OBE).

YOSHIHIRO SAWA
Curator

LDA ArticleAsset Judge YoshihiroSawa

Yoshihiro Sawa haalde zijn Bachelor of Science in Engineering en Design aan het Kyoto Institute of Technology. Sinds 1980 werkt hij bij de Toyota Motor Corporations, onder meer als Chief Officer of Global Design. In april 2016 werd hij benoemd tot Executive Vice President van Lexus International.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER