1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS DESIGN AWARD 2017 GAAT NAAR ‘PIXEL’ VAN HIROTO YOSHIZOE

lda article asset desktop grand prix winner

Lexus heeft de winnaar bekendgemaakt van de Lexus Design Award 2017: ‘Pixel’ van designer Hiroto Yoshizoe uit Japan. De award werd overhandigd tijdens de prestigieuze Milan Design Week, de Salone del Mobile, de grootste designbeurs ter wereld. Het is de vijfde keer dat Lexus de aanmoedigingsprijs voor beginnende, aanstormende designers toekent.

De jury van de Lexus Design Award beoordeelde dit jaar 1.152 designs uit 63 landen met als thema de ‘YET’-filosofie van Lexus. Hierbij worden schijnbare tegenstellingen met elkaar verenigd. “De hoeveelheid inzendingen en de kwaliteit hiervan waren dit keer overweldigend. Daardoor was het voor alle juryleden ontzettend moeilijk een winnaar te kiezen, maar na pittige en plezierige discussies zijn we eruit gekomen”, vertelt jurylid en designrecensent Alice Rawsthorn.

De Lexus Design Award werd overhandigd door Yoshihiro Sawa, President van Lexus International, tijdens de feestelijke opening van de Lexus stand ‘LEXUS YET’ op de Milan Design Week 2017.

LICHT EN SCHADUW
‘Pixel’ is een design waarmee het bestaan van licht en schaduw met volle bewustzijn kan worden ervaren. Het maakt gebruik van kleppen om een reeks van licht- en schaduweffecten te creëren. Met herhaaldelijke interne reflectie worden ingevoerde beelden vierkante uitingen. En door het omzetten van licht en schaduw in een heldere vorm, kan dit prachtige fenomeen ervaren worden. De tegenstellingen licht en schaduw zijn als het ware met elkaar verweven.

TWAALF FINALISTEN
Het winnende design ‘Pixel’ is te zien van 4 tot en met 9 april 2017 op de Lexus stand ‘LEXUS YET’ in het design- en kunstmuseum ‘La Triennale di Milano’ in stadspark ‘Parco Sempione’, Milaan. Hier zijn de designs van de in totaal twaalf finalisten te bezichtigen.

VIJFJARIG JUBILEUM
De Lexus Design Award werd in 2013 voor de eerste keer uitgereikt en beleeft dit jaar zijn vijfjarig jubileum. De internationale award is een stimulans voor beginnende designers die met hun ideeën en werk een betere wereld nastreven. Een jury van vermaarde designers kiest de winnaar uit vier van de twaalf finalisten die hun designs mogen uitwerken tot prototypes.

lda article asset desktop group shot

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER