1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

AGAR PLASTICITY WINT DE
LEXUS DESIGN AWARD 2016

lda winner article

De internationale jury van deskundigen is verheugd om AGAR PLASTICITY van AMAM uit te roepen tot winnaar van de Lexus Design Award 2016. Dit is het 4e jaar voor deze jaarlijkse internationale designwedstrijd voor aankomende kunstenaars. Jaarlijks biedt de Lexus Design Award aan vier gekozen finalisten een unieke kans om hun talent verder aan te scherpen. De gekozen finalisten worden begeleid door internationaal bekende ontwerpers, met als doel het ontwerpen van een nieuw Lexus design prototype. De resultaten worden elk jaar tentoongesteld tijdens de Milan Design Week, een van de grootste designtentoonstellingen ter wereld.

Dit jaar vonden de presentaties van de vier finalisten plaats tijdens de Lexus tentoonstelling ‘An Encounter With Anticipation’. Ook het winnende prototype AGAR PLASTICITY was hier te zien, naast drie andere werken. En werden acht presentaties van de acht overige finalisten aan het publiek getoond.

AMAM heeft alle reden om trots te zijn op hun overwinning. Dit jaar telde de Lexus Design Award 1.232 inzendingen, met een scala aan originele ideeën uit 73 landen. Aansluitend op het thema van ‘Anticipation’ werden veel inzendingen ontworpen als concept dat in de nabije toekomst mogelijk gerealiseerd kan worden.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER