1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS INSPIREERT TIJDENS
DE MILAN DESIGN WEEK

LDA Anticaption 1

Voor de bijzondere tentoonstelling tijdens de Milan Design Week 2016 (Salone del Mobile) heeft de internationaal bekende designstudio Formafantasma zich laten inspireren door de Lexus designfilosofie van vakmanschap en hoogstaande technologie. ‘Lexus – An Encounter with Anticipation’ vormt het middelpunt van onze stand op de grootste designtentoonstelling ter wereld. De installatie is van 12 tot en met 17 april te zien in het Spazio Lexus – Torneria, met op 11 april een preview voor de pers.

De verrassende tentoonstelling borduurt voort op de wijze waarop Lexus in haar designfilosofie omgaat met de verwachtingen van klanten. Dit wordt gecombineerd met elementen uit Omotenashi – de Japanse traditie van gastvrijheid die de basis vormt voor auto’s die in elk opzicht tegemoet komen aan de wensen van de eigenaar. De installatie toont tevens de essentie van onze vooruitstrevende brandstofceltechnologie, zoals die te zien is in de LF-FC concept.

De eerste kamer in de uit drie delen bestaande installatie is ingericht met meubilair dat werd ontworpen door Formafantasma. De ontwerpers gebruikten hetzelfde nauwkeurige proces van lakken en handmatig schuren en bereikten zo dezelfde perfecte afwerking als bij de LF-FC concept.

LDA Anticaption 2

In de tweede kamer zijn de bezoekers getuige van een verrassende transformatie van het exterieur van de LF-FC. Dit spektakel is een eerbetoon aan het designteam van Lexus, dat voortdurend streeft naar perfectie en weet te anticiperen op de mobiliteit van de toekomst.

De laatste kamer bevat een kinetisch standbeeld, gebaseerd op het waterstofatoom en aangedreven door de brandstofcel die ook wordt gebruikt in de LF-FC.

Onderdeel van de tentoonstelling zijn ook nieuwe culinaire hoogstandjes van de met een Michelinster bekroonde chefkok Yoji Tokuyoshi. Hij heeft zich laten inspireren door de natuurlijke relatie die in de Lexus brandstofcel ontstaat tussen waterstof en water.

De in Amsterdam gevestigde, Italiaanse ontwerpers van Formafantasma: “We wilden laten zien hoe het thema van verwachting centraal staat in design. Met Lexus delen we de passie voor producten die zowel duurzaam als esthetisch verantwoord zijn.”

LDA Anticaption 3

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER