1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS ‘ANTICIPATION”’TIJDENS
DE MILAN DESIGN WEEK 2016

LDA Article 001

LEXUS PRESENTEERT ‘LEXUS – AN ENCOUNTER WITH ANTICIPATION’ IN SAMENWERKING MET DESIGNSTUDIO FORMAFANTASMA EN CHEF YOJI TOKUYOSHI

Tijdens de Milan Design Week 2016, ook bekend als de Salone Del Mobile, presenteert Lexus de tentoonstelling ‘Lexus – An Encounter with Anticipation’. De tentoonstelling, die van 12 tot en met 17 april te zien is in het Spazio Lexus - Torneria in Tortona is het resultaat van een unieke samenwerking met Studio Formafantasma en de met een Michelinster bekroonde chefkok Yoji Tokuyoshi.

De tentoonstelling biedt bezoekers een unieke en verrassende wereld waar verwachtingen centraal staan. Bezoekers ontdekken zo de essentie van het vakmanschap van Lexus, en hoe de technologie en het design van Lexus tot uiting komen in een esthetische en emotionele ervaring. Door te anticiperen op maatschappelijke wensen en behoeftes geeft deze tentoonstelling inzicht in de visie van Lexus, met een aantal verrassende en betoverende elementen. Zo ervaren bezoekers hoe het merk verwachtingen benut om een bijzondere klantervaring te creëren.

De tentoonstelling wordt ontworpen en ingericht door Formafantasma. De jonge ontwerpers achter het succes van deze Amsterdamse studio genoten wereldwijd erkenning voor hun designs, met in 2014 onder meer een nominatie voor Designer of the Year in de Wallpaper* Design Awards. Topchef Yoji Tokuyoshi is een aankomende ster in de gastronomie en staat bekend om zijn creativiteit en innovatie. Zijn nieuwe restaurant in Milaan, Ristorante Tokuyoshi, ontving slechts 10 maanden na de opening al een Michelinster. De samenwerking tussen deze Europese creatievelingen vormt een perfecte match met de ambities van de tentoonstelling ‘Lexus – An Encounter with Anticipation’. Een belangrijk doel van de samenwerking is ook het verkennen van nieuwe designmogelijkheden. “We zijn onder de indruk van de wijze waarop Lexus streeft naar vakmanschap en integriteit, en van de slim toegepaste technologie. In onze beleving komen de openheid en eerlijkheid van Lexus tot leven als de basis voor verwachtingen. Daarom is ons designconcept gebaseerd op transparantie, als voorbode van een toekomst die open en eerlijk is, en die iedereen uitnodigt om te streven naar gemeenschappelijke, duurzame doelen en persoonlijke vooruitgang”, aldus Formafantasma tijdens een inspirerend bezoek aan Japan.

LDA Article Formafantasma 002

Mark Templin (Executive Vice President van Lexus International): “De finalisten voor de Lexus Design Award 2015 hebben tijdens de Milan Design Week prachtige presentaties gegeven. Mede daardoor is deze verkiezing een groot succes geworden. We nodigen deelnemers voor 2016 dan ook uit om opnieuw hun meest creatieve ideeën in te sturen, die passen bij het gekozen thema.”

“Transparantie gaat niet alleen om duidelijkheid en iets wat doorzichtig is. Transparant zijn is soms iets onzichtbaars dat je aan het denken zet. Dat wekt verwachtingen en maakt het plezier om de onthulling groter. Dat idee wil ik tot uitdrukking brengen via de smaak”, aldus chef Yoji Tokuyoshi over het onderwerp transparantie.

‘Anticipation’ is dit jaar ook het thema voor de Lexus Design Award; een internationale designwedstrijd om aankomende kunstenaars te steunen en om hun duurzame ideeën te stimuleren. De creatieve inzendingen van 12 finalisten zijn tijdens de Milan Design Week te zien op dezelfde locatie.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER