1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

MENTORS

lda mentors hero

NERI & HU -

ARCHITECTEN EN MULTIDISCIPLINAIRE DESIGNERS

lda mentor nerhu

Lyndon Neri en Rossana Hu, medeoprichters van het in Shanghai gevestigde Neri & Hu Design and Research, werken samen aan projecten waarin verschillende disciplines uit de wereld van design samenkomen in compleet nieuwe architectuur. In 2014 riep Wallpaper* het duo Neri & Hu uit tot Designer of The Year. In 2013 werden ze in de Verenigde Staten toegelaten tot de Hall of Fame voor Interior Design. Neri & Hu geloven sterk in research als belangrijkste designtool, aangezien elk project een geheel eigen context en eigen uitdagingen met zich meebrengt. Het werk van Neri & Hu wordt gekenmerkt door een dynamische interactie tussen beleving, details, materiaal, vorm en licht.

MAX LAMB -

DESIGNER

lda mentor max

ELENA MANFERDINI -

DESIGNER EN ARCHITECT

lda mentor elena

Elena Manferdini, oprichter en eigenaar van Atelier Manferdini, in Venice Californië, heeft in de Verenigde Staten, Europa en Azië diverse projecten op gebied van design, kunst en architectuur op haar naam staan. Zo is het paviljoen van het Museum of Contemporary Art in Los Angeles van haar hand. Ze werkt samen met internationaal bekende bedrijven als Swarovski en Sephora, en haar werk is gepubliceerd in magazines en dagbladen als Elle, Vogue en The New York Times. Het werk van de huidige leerstoelhouder aan het Southern California Institute of Architecture wordt internationaal tentoongesteld en ze geeft lezingen bij onderwijsinstellingen als MIT, Princeton, Tsinghua University en Bauhaus. Haar werk is onder meer onderscheiden met het COLA Fellowship (2013) en in 2011 ontving ze een toelage van het prestigieuze United States Artists (USA). Voor Allessi ontwierp ze het Blossom design, waarmee ze de Good Design Award Won.

SNARKITECTURE -

KUNSTENAARS EN ARCHITECTEN

lda mentor snarkitecture

In 2008 richtten Daniel Arsham en Alex Mustonen samen Snarkitecture op, een experimentele samenwerking op het snijvlak tussen kunst en architectuur. Daniel en Alex delen hun fascinaties voor beide disciplines sinds hun studententijd aan Cooper Union in New York en kregen hun eerste opdracht van Dior Homme. Met Snarkitecture - de naam van het bedrijf is ontleend aan het fraaie gedicht 'The Hunting of the Snark' van Lewis Carroll - werkt het duo aan permanente, architectonische projecten en functionele objecten met nieuwe en soms onrealistische functies, waarmee ze het publiek niet alleen verbazen, maar ook zoeken naar interactie, zodat mensen direct contact maken met hun omgeving. Door het bekende te transformeren tot iets buitengewoons, creëert Snarkitecture architectuur waarin het onverwachte altijd op de loer ligt.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER