1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

TOPKOK MAAKT MILAN DESIGN WEEK EXTRA SMAAKVOL

lda article 001

Rijden met een Lexus is altijd inspirerend, maar onze technologische innovaties dienen niet vaak als voedingsbodem voor de meest exotische gerechten. Topchef Yoji Tokuyoshi heeft zich echter wel door Lexus laten inspireren tot een compleet nieuwe smaakervaring. Zijn culinaire creaties maken deel uit van 'An Encounter With Anticipation' - een bijzondere presentatie van Lexus tijdens de Milan Design Week.

De met meerdere Michelin-sterren bekroonde topchef bedacht met 'Drijfvermogen' en 'Transparent' een tweetal unieke gerechten die de gasten tijdens de show konden proeven. Beide gerechten waren geïnspireerd op puur water - het enige bijproduct van de brandstofceltechnologie die is toegepast in de Lexus LF-FC. Een andere bron van inspiratie is de Japanse traditie van gastvrijheid of Omotenashi, dat voor Lexus het vertrekpunt is voor het design van sublieme auto's die tegemoetkomen aan elke wens van de inzittenden.

lda article 002

Het culinaire talent van Yoji Tokuyoshi sluit aan bij de door designstudio Formafantasma ontwikkelde installatie. 'Bij het zien van het LF-FC concept en de wijze waarop de brandstofcel gebruikmaakt van waterstof, bedacht ik dat water de basis moest zijn voor de smaakervaring tijdens de Milan Design Week. Vanuit die gedachte heb ik een aantal bijzondere gerechten gemaakt die kunnen worden geïntegreerd in de installatie van Formafantasma', legt Tokuyoshi zijn visie uit.

De installatie en bijbehorende gerechten zijn van 12 tot 17 april te zien en te proeven in de Spazio Lexus Torneria in Milaan.

lda article 003

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER