1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

JURYLEDEN

lda judges hero

PAOLA ANTONELLI -

CONSERVATRICE

lda judge paola

Antonelli werkt sinds 1994 voor The Museum of Modern Art en is als Senior Curator verbonden aan het Department of Architecture and Design. Tevens is ze Director of Research and Development bij MoMA. Haar eerste tentoonstelling voor MoMA was Mutant Materials in Contemporary Design (1995), direct gevolgd door Thresholds. Ze heeft lezingen gegeven voor het World Economic Forum in Davos en heeft als jurylid regelmatig zitting in internationale verkiezingen op gebied van architectuur en design. Haar doel is om het begrip voor design bij het publiek te stimuleren, zodat de positieve invloed die kunst op de wereld heeft volledig wordt onderkend en benut. Op dit moment werkt ze aan een aantal tentoonstellingen voor modern design en legt ze de laatste hand aan Design Bites een boek over voedsel van over de hele wereld, als voorbeelden van geslaagd design.

ARIC CHEN -

CONSERVATOR

lda judge aric

De in de Verenigde Staten geboren Chen werd onlangs aangesteld als Curator van Design en Architectuur bij M+, het nog te bouwen museum voor visuele cultuur in Hong Kong. Daarvoor was hij als Creative Director verbonden aan de Beijing Design Week in 2011 and 2012. In New York is hij in het verleden bovendien werkzaam geweest als onafhankelijk curator en als designcriticus publiceerde hij tientallen artikelen in onder meer The New York Times, Metropolis, Fast Company, Architectural Record en PIN-UP.

TOYO ITO -

ARCHITECT

lda judge toyolto

Ito studeerde in 1965 als architect af aan de Universiteit van Tokyo. Tot zijn belangrijkste werken horen de Sendai Mediatheek, de bibliotheek van de Tama Art University (Hachioji) en het hoofdstadion voor de Wereldspelen van 2009 in Kaohsiung (Taiwan). Op dit moment worden projecten ontwikkeld als het Taichung Metropolitan Opera House (Taiwan). Ito ontving meerdere onderscheidingen, onder andere de Architectural Institute of Japan Prize, de Golden Lion Lifetime Achievement Award voor de 8e International Architecture Exhibition “NEXT” tijdens de Biennale van Venetië, de Royal Gold Medal van het Royal Institute of British Architects en de Pritzker Architecture Prize.

BIRGIT LOHMANN -

HOOFDREDACTEUR VAN DESIGNBOOM

lda judge birgit

De uit Hamburg afkomstige Lohmann studeerde Industrieel Design in Florence om vervolgens naar Milaan te verhuizen. Daar woont en werkt ze sinds 1987. Als designer en manager in productontwikkeling werkte ze voor een aantal Italiaanse architecten en ontwerpers. Ook was ze als designhistoricus verbonden aan internationale veilinghuizen. Als onderzoeker en spreker organiseerde Lohmann op een aantal prestigieuze universiteiten seminars over industrieel design. In 1999 was ze een van de oprichters van designboom, waar ze momenteel werkzaam is als hoofdredacteur en curator voor Internationale Tentoonstellingen. Ook is ze nog altijd actief op het gebied van educatie.


ALICE RAWSTHORN -

DESIGNCRITICUS

lda judge alice

Alice Rawsthorn werkt als designcriticus voor de internationale editie van The New York Times. Haar wekelijkse column over design, die elke maandag verschijnt, wordt geplaatst door een aantal media over de hele wereld. Alice is toezichthouder voor The Whitechapel Gallery en de Michael Clark Dance Company en maakt deel uit van de Raad van Toezicht voor The Chisenhale Gallery. In haar nieuwste boek, het veelgeprezen Hello World: Where Design Meets Life, verschenen bij Hamish Hamilton, gaat ze in op de invloed die design heeft op ons leven in het verleden, het heden en de toekomst.

TOKUO FUKUICHI -

PRESIDENT LEXUS INTERNATIONAL

lda judge tokuo

Studeerde aan de Tama Art University af met een bachelor in kunst en design. Voor de Toyota Motor Corporation vervulde hij meerdere design gerelateerde functies, die hem brachten tot zijn huidige positie als President van Lexus International.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER