1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

TIJDENS DE MILAN DESIGN WEEK 2015 CREËREN RUIMTE- EN FOOD DESIGNERS EEN UNIEKE LEXUS-BELEVING

A journey of senses

LEXUS TOONT “A JOURNEY OF THE SENSES" IN SAMENWERKING MET DESIGNER PHILIPPE NIGRO EN CHEFKOK HAJIME YONEDA

Tijdens de Salone del Mobile 2015 in Milaan, 's werelds grootste designevenement, toont Lexus een installatie genaamd LEXUS – A JOURNEY OF THE SENSES. Deze is voor publiek toegankelijk van dinsdag 14 april tot en met zondag 19 april, in Carrozzeria Torneria in Zona Tortona.

Philippe Nigro, een Franse ontwerper met een veelzijdige ervaring op gebied van ruimtelijk en productdesign, werd uitverkozen voor het ontwerp. Voor de inwendige mens is Lexus een samenwerking aangegaan met de Japanse chefkok Hajime Yoneda. Yoneda, die in 2009 een 3e Michelinster kreeg, is in korte tijd wereldberoemd geworden met zijn unieke en ergonomische benadering van gastronomie. De samenwerking van deze internationaal bekende vakmensen met zeer uiteenlopende achtergronden belooft een unieke ervaring te worden.

LEXUS – A JOURNEY OF THE SENSES stimuleert de zintuigen en stelt bezoekers in staat om nieuwe verbindingen en inzichten te ervaren, die aansluiten bij de beleving rond het merk Lexus. De installatie geeft de bezoekers een denkbeeldige ervaring waarmee de eindeloze mogelijkheden van de wereld van design wordt verkend.

Het thema voor de Lexus Design Award is dit jaar 'Zintuigen', als verwijzing naar het rijplezier dat een Lexus biedt. De twaalf genomineerde projecten voor de derde Lexus Design Award worden ook bij Lexus tentoongesteld.

Op maandag 13 april vindt van 10.00 uur tot 18.00 uur een perspresentatie plaats in het Lexus gebouw, La Torneria, Via Tortona 32 in Milaan. De stand is voor het publiek geopend van dinsdag 14 april tot en met zondag 19 april, dagelijks van 11.00 tot 21.00 uur.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER