1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

“AMAZING IN MOTION” TIJDENS DE MILAN DESIGN WEEK 2014

Design in motion concept

Onder leiding van professor Hiroshi Ishii hebben de uit Italië afkomstige Fabio Novembre, de Japanner Nao Tamura en de Tangible Media Group van het Amerikaanse MIT een unieke invulling gegeven aan de Lexus campagne.

De uitdaging die Lexus voor de ontwerpers in petto had, was om het concept creatief vorm te geven en daarbij compleet anders te werk te gaan.

Met het concept ‘We dance’ laat Fabio Novembre het leven zien als een dans. De bewegingen in deze dans staan symbool voor het begin van het leven en zijn direct verbonden met de kosmische beweging van planeten en het melkwegstelsel.

‘Interconnection’ van Nao Tamura is gebaseerd op natuurlijke bewegingen. Tamura onderzoekt met dit project de afhankelijkheid van de mens ten opzichte van de natuur.

De Tangible Media Group van MIT ontwierp ‘TRANSFORM’, een symbiose van technologie en design die kijkers inspireert door van een roerloos meubelstuk te veranderen in een dynamische machine.

Deze projecten zijn van 8 tot en met 13 april te zien in het Circolo Filologico in Milaan, als onderdeel van ’s werelds grootste design tentoonstelling, de Salone del Mobile di Milano. De drie kunstenaars zijn op 8 april van 15.00 tot 16.00 uur beschikbaar voor de media.

Kijk voor meer informatie over de Lexus Design Award: https://www.lexus-int.com/lexus-design-award/

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER