1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

SENSE-WEAR

Sense-Wear is een collectie van kleding en accessoires die de nadruk legen op het gebruik van zintuigen. Het belangrijkste doel daarvan is om ons meer bewust te maken van onze zintuigen, en om ons te trainen er beter gebruik van te maken. Een aantal items uit de Sense-Wear collectie zijn ontworpen om fysieke sensaties te onderdrukken, terwijl andere items deze juist weer versterken.

Squeeze-me is een multifunctionele sjaal voor gebruik bij emotionele nood. De sjaal wordt normaliter rond het hoofd gedragen, maar dankzij het elastische materiaal kan deze ook rond het lichaam worden geplooid om de drager als het ware te omhelzen, en op die manier tot rust te brengen.

Shake-me is een ketting om te proeven, aan te raken en te schudden. De ketting bevat schakels met verschillende texturen en smaken, net als sommige kinderspeelgoed waarmee kinderen hun smaak en tastzin kunnen ontwikkelen (waarbij ze meestal de ogen gesloten hebben).

Het Pump-me jack bevat een opblaasbaar gedeelte waarmee de drager zichzelf in zijn persoonlijke ruimte kan beschermen tegen ongewenste aanrakingen van buitenaf.

Pull-me is een aromatische sjaal, als een draagbare collectie van geuren die gebruikt wordt om mooie herinneringen en andere plezierige sensaties op te roepen. De verschillende uittrekbare onderdelen kunnen worden voorzien van geuren, proefmonsters of kleine voorwerpen.

Hold-me is een hoodie die geluid maakt, waardoor de drager zijn gehoor beter leert gebruiken. De stof is bedekt met muzikale gedeelten die bij aanraking geluid voortbrengen. Twee ingebouwde oorschelpen helpen de drager naar deze nieuwe, onverwachte geluiden te luisteren.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER