1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

TERUG NAAR ARTIKELEN

LEXUS DESIGN AWARD 2015 FINALISTEN BEKENDGEMAAKT

Finalisten van de Lexus Design Award 2015

LEXUS INTERNATIONAL HEEFT DE FINALISTEN BEKENDGEMAAKT VOOR DE DERDE LEXUS DESIGN AWARD, EEN INTERNATIONALE WEDSTRIJD OPGERICHT MET HET DOEL JONGE, OPKOMENDE DESIGNTALENTEN TE ONDERSTEUNEN. IN TOTAAL WERDEN 1.171 INZENDINGEN UIT 72 LANDEN OVER HET THEMA "ZINTUIGEN" BEOORDEELD DOOR EEN JURY VAN WERELDBEROEMDE DESIGNERS IN NOVEMBER IN TOKIO. 12 FINALISTEN WERDEN GESELECTEERD.

Vier van de twaalf finalisten zullen de kans krijgen om prototypes van hun winnende designs te produceren, en dit met de hulp van wereldberoemd ingenieur en architect Arthur Huang, game designer Robin Hunicke, architecten en designers Neri & Hu, en designer Max Lamb. De vier prototypes zullen dit jaar tentoongesteld worden op de Milan Design Week in april, samen met presentaties op panelen van de andere acht finale ontwerpen. Alle 12 finalisten zullen de gelegenheid krijgen om hun ideeën te presenteren op de Lexus-stand van 13 april (persdag en prijsuitreiking) tot 19 april. De Lexus Design Award Grand Prix-winnaar zal ook gekozen worden uit de vier prototype finalisten tijdens de Milan Design Week.

De Lexus Design Award wedstrijd is een internationale designwedstrijd die gelanceerd werd in 2013 om de groei van ideeën die bijdragen aan de maatschappij te stimuleren en om opkomende designtalenten, wiens werk kan bijdragen aan een betere toekomst, te ondersteunen.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER