1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

LEXUS DESIGN EVENTS

LEXUS - EEN REIS DER ZINTUIGEN

LEXUS IS VOOR HET 10E JAAR VERBONDEN AAN DE SALONE DEL MOBILE DI MILANO, 'S WERELDS GROOTSTE DESIGNTENTOONSTELLING. DOOR SAMEN TE WERKEN MET WERELDBEROEMDE KUNSTENAARS, DIE VOOR DEZE GELEGENHEID UNIEKE INSTALLATIES ONTWERPEN, GEEFT LEXUS VORM AAN HAAR IMAGO VAN EEN LUXE MERK MET EEN UNIEKE VISIE OP DESIGN.

LEXUS DESIGN AMAZING 2015 MILAN

TIJDENS DE SALONE DEL MOBILE 2015 IN MILAAN, 'S WERELDS GROOTSTE DESIGNEVENEMENT, TOONT LEXUS EEN INSTALLATIE GENAAMD LEXUS – A JOURNEY OF THE SENSES. DEZE IS VOOR PUBLIEK TOEGANKELIJK VAN DINSDAG 14 APRIL TOT EN MET ZONDAG 19 APRIL, IN CARROZZERIA TORNERIA IN ZONA TORTONA.

LEXUS DESIGN AWARD FINALISTS 2015

LEXUS INTERNATIONAL HEEFT DE FINALISTEN BEKENDGEMAAKT VOOR DE DERDE LEXUS DESIGN AWARD, EEN INTERNATIONALE WEDSTRIJD OPGERICHT MET HET DOEL JONGE, OPKOMENDE DESIGNTALENTEN TE ONDERSTEUNEN. IN TOTAAL WERDEN 1.171 INZENDINGEN UIT 72 LANDEN OVER HET THEMA "ZINTUIGEN" BEOORDEELD DOOR EEN JURY VAN WERELDBEROEMDE DESIGNERS IN NOVEMBER IN TOKIO. 12 FINALISTEN WERDEN GESELECTEERD.

LEXUS DESIGN AMAZING 2014 MILAN

LEXUS ORGANISEERT TIJDENS DE MILAN DESIGN WEEK EEN SPECIALE TENTOONSTELLINGEN MET WERKEN VAN DRIE WERELDBEROEMDE DESIGNERS. DE MILAN DESIGN WEEK IN ITALIË IS DE BELANGRIJKSTE INTERNATIONALE TENTOONSTELLING VOOR DE INTERNATIONALE DESIGNWERELD. DE TENTOONSTELLING IS GETITELD LEXUS DESIGN AMAZING 2014 MILAN EN VINDT VAN 8 TOT EN MET 13 APRIL PLAATS IN HET CIRCOLO FILOLOGICO MILANESE.

MEER LEXUS

EEN SERIE AMBITIEUZE PROJECTEN OM DE COMPLEXITEIT EN SCHOONHEID VAN BEWEGEN TE ONDERZOEKEN - TE BEGINNEN MET ONS EERSTE PROJECT ‘STEPS’. STEPS IS HET VERHAAL OVER EEN OPVALLEND PERSONAGE DAT IN DE STAD OP ZOEK IS NAAR IETS SPECIAALS.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER