ZELFOPLADENDE HYBRIDE VAN LEXUS

HYBRIDE VOOR PROFESSIONALS

Milieubewust, zuinig en vol met innovatieve luxe. De bedrijfswagen die even goed presteert als uw bedrijf en een slim alternatief voor diesel.

DE SLIMME KEUZE

Het zijn niet alleen mensen die genieten van de superieure brandstofefficiëntie, vooruitstrevende hulpsystemen en het gedegen vakmanschap van onze Takumi. Een combinatie van aansprekende prestaties en innovatieve technologie maakt een zelfopladende hybride van Lexus de intelligente keuze voor elk bedrijf.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HYBRIDE VOOR DE ZAAK

  KLAAR OM EMISSIES TE VERLAGEN

  Het hybride gamma van Lexus is ook voor uw bedrijf een slimme manier om doelstellingen ten opzichte van een lagere CO2-emissie te realiseren. Onze innovatieve technologie levert op wereldschaal een bijdrage aan het verminderen van het broeikaseffect, maar zorgt ook lokaal voor een betere luchtkwaliteit dankzij een sterke verlaging in schadelijke emissies.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HYBRIDE VOOR DE ZAAK

  KLAAR VOOR FINANCIËLE EFFICIËNTIE

  De innovatieve technologie en bewezen brandstofefficiëntie van een Lexus helpen u uw kosten laag te houden, zodat uw financiële huishouding gezond blijft.

  Het rijden en bezitten van een zelfopladende hybride van Lexus is even eenvoudig als een conventionele auto - niet extra ingewikkeld, maar met een aantal duidelijke voordelen. U kunt rekenen op de onovertroffen betrouwbaarheid van een Lexus, zonder extra kosten en met een volledige Hybrid Health Check tijdens elke servicebeurt.

  Een hybride springt niet alleen zuinig om met brandstof, maar is ook voordelig voor uw bedrijfsresultaat.

  Overstappen op een hybride van Lexus zou een uitstekende investering voor uw bedrijf kunnen zijn.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HYBRIDE VOOR DE ZAAK

  KLAAR VOOR SPORTIEVE RIJPRESTATIES

  Kom in stijl aan op de plek waar u moet zijn. Dankzij onze aandrijflijn met dubbele krachtbron bent u verzekerd van een soepel en krachtig vermogen, met maximaal rijcomfort op langere afstanden.

  Onze benadering van brandstofefficiëntie voor de gehele range van zelfopladende hybrides heeft geresulteerd in stillere interieurs, waardoor u onderweg in een oase van rust geniet van de sublieme kwaliteit van het Takumi vakmanschap.

  Of u nu op weg bent naar een belangrijke vergadering, of even tot rust wilt komen, u komt altijd verfrist aan en bent klaar voor de volgende uitdaging.

MAAK KENNIS MET HET LEXUS GAMMA

Maak kennis met het hybride gamma van Lexus, het meest complete aanbod van alle premium autofabrikanten.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS HYBRIDE

VERFIJNDE LUXE

Ambachtelijk vakmanschap is niet alleen een manier van afwerken, maar vormt de basis voor onze benadering van absolute kwaliteit. Onze Takumi vakmensen combineren in elke fase van het productieproces traditionele technieken met moderne technologie, van op pure prestaties gerichte chassis tot met de hand afgewerkte houtfineer. Elk detail staat in dienst van een vlekkeloos afgewerkt eindproduct.

Onze intelligente veiligheidssystemen, Lexus Safety System+ en Lexus Safety System+ A, bieden innovatieve, state-of-the-art ondersteuning door zowel het wegoppervlak als het gedrag van de bestuurder te controleren. Zo bent u onderweg verzekerd van maximale controle en comfort.

Zekerheid voor elk bedrijf en elke fleetmanager.