1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

FISCALE VOORDELEN

DOWNLOAD LIJSTEN MET FISCALE VOORDELEN LEXUS

LIJST MET FISCALE VOORDELEN LEXUS

Selecteer de gewenste Lijst met fiscale voordelen Lexus en klik op "Download"

pricelist image

ALS PIONIERS VAN HYBRIDE TECHNOLOGIE IN HET LUXE SEGMENT HEBBEN WE WERELDWIJD MEER HYBRIDES VERKOCHT DAN ALLE ANDERE PREMIUM FABRIKANTEN.

In 2016 verwelkomen we onze miljoenste hybride rijder. Vanzelfsprekend blijven wij daarbij de hoogste klanttevredenheid nastreven, als onderdeel van onze ambitie om ’s werelds meest geliefde merk voor hybride voertuigen te zijn.


Als pioniers op het gebied van hybride technologie hebben we meer dan tien jaar ervaring met de ontwikkeling van deze toekomstgerichte aandrijflijn. U kunt er dan ook zeker van zijn dat elke innovatie voor de nieuwste generatie hybrides zich ruimschoots bewezen heeft - waarbij wereldwijd ook nog eens miljoenen liters brandstof zijn bespaard. Voor de compleet nieuwe LC 500h, verleggen we opnieuw de grenzen voor hybride technologie, met de introductie van 's werelds eerste Multi Stage Hybrid System. Deze technologie combineert alle componenten van een Full Hybrid aandrijflijn - waaronder een 3,5 liter V6 benzinemotor, een krachtige elektromotor, een lithium-ion accupack en een 4-traps automatische transmissie.

Deze combinatie resulteert in een meer efficiënte 10-traps Multi Stage Hybrid transmissie, met voldoende vermogen om met de LC in minder dan 5 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren (data onder voorbehoud). Combineer ongeëvenaarde expertise op het gebied van hybride techniek met vooruitstrevend design en de allerbeste 'Takumi' kwaliteit en afwerking, en u komt vanzelf uit bij een hybride van Lexus. De meest uitgebreide range hybride auto's in het premium segment. Verfijnd vermogen. Een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Een luxueuze uitrusting. Dit is de kracht van hybride.

INTELLIGENTE HYBRIDE PRESTATIES

De Lexus Hybrid Drive combineert het pure rijplezier van een krachtige  benzinemotor met het lage verbruik van een elektromotor. Tijdens het rijden wisselen beide krachtbronnen elkaar soepel af. Hybride rijden betekent dus in geen enkel opzicht een compromis, met krachtige acceleraties, een laag brandstofverbruik en aanzienlijk lagere CO2-emissies.

Elke hybride Lexus is in staat om in de EV (Electric Vehicle) rijmodus volledig elektrisch te rijden - geen compromis, geen halve oplossingen.

RIJDEND NAAR
DE TOEKOMST

Achter het stuur van een hybride Lexus merkt u direct hoe de afzonderlijke technologieën harmonieus samenwerken. Na het starten van de auto rijdt u weg in de EV rijmodus. In een bijna volmaakte stilte. Uw Lexus verbruikt op dit moment geen brandstof en produceert ook geen schadelijke emissies uit de uitlaat. Dat blijft zo, zolang u rijdt met lage snelheden of in een drukke spits met langzaam rijdend verkeer.

Zodra u weer accelereert, levert de elektromotor direct een krachtig koppel. Vervolgens schakelt het systeem soepel de benzinemotor in. Zelf hoeft u over deze transitie niet na te denken - de geavanceerde Lexus Hybrid Drive regelt het allemaal automatisch, met als resultaat een soepele en comfortabele rijervaring.

SLIMME ENERGIE

Zelfs van afremmen wordt slim gebruik gemaakt. Het systeem maakt gebruik van Regeneratief Remmen om kinetische energie van het remsysteem op te vangen zodra u het rempedaal intrapt. Het systeem laadt zo zelfstandig de accu op. Daardoor hoeft de Lexus Hybrid Drive nooit via een externe energiebron te worden bijgeladen, dat gebeurt tijdens het rijden.

EEN HYBRIDE VAN LEXUS 
VERANDERT UW LEVEN

Een benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit. De soepele benzinemotor gebruikt u alleen bij hogere snelheden - daardoor blijft het gecombineerde brandstofverbruik verrassend laag.

Wanneer u met lagere snelheden volledig elektrisch rijdt, worden de emissies zelfs tot nul gereduceerd. Dat maakt een hybride van Lexus tot een slimme keuze, met optimale luxe en nauwelijks nadelige gevolgen voor het milieu.

KIES DE HYBRIDE DIE BIJ U PAST

LEXUS BIEDT 'S WERELDS MEEST UITGEBREIDE RANGE VAN HYBRIDE AUTO'S IN HET PREMIUM SEGMENT, VAN OPWINDEND VERMOGEN TOT WEELDERIGE LUXE. AAN U DE LASTIGE KEUZE.

CARROSSERIEVORM
Alles
Compact & Sedans
Coupé
Crossovers

NIET GEVONDEN

Er zijn geen voertuigen die met uw zoekopdracht overeenkomen. Pas uw zoekopdracht aan en probeert u het opnieuw.

Een witte Lexus CT 200h op de baan

CT

MOEITELOZE LUXE

Maak kennis met 's werelds eerste Full Hybrid in het compacte premium segment. Ook leverbaar in een dynamische
F SPORT uitvoering.

Een rode Lexus IS 300h

IS

GELAUWERDE SPORTSEDAN

Met een combinatie van elegantie en sportieve dynamiek vormt de Lexus IS de perfecte balans tussen luxueus comfort en prestaties.

Een grijze Lexus GS 450h

GS

DE KRACHT VAN VERANDERING

De GS combinert een krachtig en dynamisch design met nauwkeurige rijeigenschappen, innovatieve technologie en een ruim, eigentijds interieur.

2017 Lexus LS 600h F SPORT Home Range Exterior 460 480

LS

LUXUEUS RIJPLEZIER

De LS geeft een nieuwe dimensie aan de luxe sedan, met krachtige prestaties, elegante lijnen en ultiem comfort.

2017 Lexus NX 300h Home Range Exterior

NX

DE BAANBREKENDE CROSSOVER

Maak kennis met het fenomeen Urban Design, met voldoende ruimte voor vijf passagiers en hun bagage, gecombineerd met een verrassend zuinige en geavanceerde hybride aandrijflijn.

Een grijze Lexus RX 450h

RX

VERFIJNDE LUXE

De revolutionaire RX combineert een krachtig vermogen met een royaal interieur en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

UITBUNDIGE PRESTATIES

Met het perfect afgewerkte sportstuur in uw hand geniet u in de RC van ongelooflijke acceleraties en adembenemende prestaties.

2017 Lexus LC 500h Home Range Exterior 460 480

LC

REVOLUTIONAIR

Beleef onze meest geavanceerde hybride tot nu toe - de eerste Lexus met het Multi Stage Hybrid System.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER