1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

DE NIEUWE RX

MET 2,1 MILJOEN EXEMPLAREN IS DE RX HET BESTVERKOCHTE MODEL IN DE 26-JARIGE HISTORIE VAN LEXUS. DE RX VERTEGENWOORDIGT DAARMEE 30 PROCENT VAN HET TOTALE VERKOOPVOLUME VAN LEXUS.

OPWINDEND DESIGN

De nieuwe RX krijgt alle aandacht tijdens de IAA Frankfurt 2015. De scherpst getekende Lexus die onze designstudio ooit maakte, combineert strakke vormen en elegante lijnen die een volgende evolutie markeren in zijn styling. De nieuwe RX heeft daarmee hetzelfde design-DNA als andere, recent geïntroduceerde modellen van Lexus.

BAANBREKENDE TECHNOLOGIE

Het interieur van de nieuwe RX onderscheidt zich met ongeëvenaarde luxe en een zeer complete standaarduitrusting. Zelfs de luchtkwaliteit is verbeterd dankzij onze Nanoe® technologie. Ook het veiligheidsniveau voor de passagiers werd verder verbeterd met het Lexus Safety System+. Dit systeem maakt gebruik van microgolfradar en een camera om tijdig potentieel gevaarlijke situaties te signaleren.

BEKIJK DE
PERSCONFERENTIE

DE NIEUWE RX
VIRTUAL REALITY EXPERIENCE

OP DE LEXUS STAND IN FRANKFURT KUNT U DANKZIJ OCULUS RIFT DE NIEUWE RX BEKIJKEN IN VIRTUAL REALITY. U KUNT DE APP OOK DOWNLOADEN VOOR UW SMARTPHONE OF TABLET.

DE KRACHTIGE NIEUWE GS

BEKIJKT U DE NIEUWE GS 200t EENS GOED. DEZE NIEUWKOMER IN DE GS-RANGE BESCHIKT OVER EEN KRACHTIGE 2,0 LITER BENZINEMOTOR, IN COMBINATIE MET EEN 8-TRAPS AUTOMATISCHE TRANSMISSIE. DE GS HEEFT BOVENDIEN EEN GEWIJZIGD FRONT EN IS VOORTAAN STANDAARD UITGERUST MET BI-LED KOPLAMPEN.

DE NIEUWE CT EN IS SHADOW EDITION

MET DE INTRODUCTIE VAN EEN NIEUWE SHADOW EDITION UITVOERING KOMEN DE SPORTIEVE EIGENSCHAPPEN VAN DE CT EN IS EXTRA TOT HUN RECHT. BEIDE MODELLEN ZIJN UITGERUST MET SPECIALE SPORT DESIGNDETAILS EN ZIJN VANAF SEPTEMBER LEVERBAAR IN HEEL EUROPA.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER