1. Electrified
  2. All-Electric
  3. UX 300e
  4. Rustgevend Comfort

Rustgevend comfort

Comfortabel, stil en rustgevend. In de UX 300e draait alles om ontspanning. De wereld gaat aan u voorbij, terwijl u geniet van puur rijplezier en niet wordt gestoord door de vrijwel geruisloze motor.

KIES UW STIJL

Stem zelf het karakter van de aandrijflijn van uw auto af op uw wensen van dat moment en benut de dynamische mogelijkheden van Drive Mode Select. Of bepaal de voorkeur voor uw rijstijl door te kiezen uit een van de vier standen om af te remmen op de motor.
LAAG ZWAARTEPUNT

LAAG ZWAARTEPUNT

Ondanks zijn directe respons zijn de acceleraties van de UX niet abrupt of schokkerig. Dankzij een uniek laag zwaartepunt en een stijf stalen chassis blijft de auto stabiel en bent u verzekerd van soepel rijcomfort.

ENGAWA INTERIEUR

Met het Japanse concept Engawa lopen binnen en buiten vloeiend in elkaar over. Ditzelfde principe vormde de inspiratie voor de voorruit van de UX 300e, met het breedste blikveld in zijn klasse. Geluidsisolerende materialen filteren ongewenst geluid van buiten en zorgen zo voor een rustgevende ambiance.

‘WASHI’ INTERIEURACCENTEN

De rustgevende en warme uitstraling van het instrumentarium is geïnspireerd op de nerf van Japans papier, genaamd 'washi'. Dit natuurlijke materiaal wordt veel gebruikt in traditionele Japanse wooninterieurs.

HIGH-PERFORMANCE BANDEN

Standaard 17 x 6,5" lichtmetalen velgen met 215/60 R17 banden. Optionele 18" lichtmetalen velgen worden voorzien van 225/50 R18 banden.

SPINDELVORMIGE GRILLE

De krachtig vormgegeven, spindelvormige grille vormt de basis voor de visuele identiteit van de UX 300e. Een designdetail dat de intrigerende elegantie en doeltreffende eenvoud van het design als geheel onderstreept.