1. Electrified
  2. All-Electric
  3. UX 300e
  4. Gemoedsrust

Gemoedsrust

Ervaar het vertrouwen dat voorkomt uit 15 jaar marktleiderschap op het gebied van elektrificatie en vooruitstrevende technologie die zichzelf na miljoenen testkilometers ruimschoots heeft bewezen.

EEN BATTERIJ MET EEN LANGE LEVENSDUUR

Met de vierde generatie van onze toekomstgerichte aandrijflijn profiteert u direct van onze ongeëvenaarde ervaring met meer dan 1,7 miljoen zelfopladende hybrides over de hele wereld. Een geavanceerd, drievoudig controlesysteem beschermt de conditie van de lithium-ion batterij en voorkomt gevaren zoals overladen of leeglopen. De moderne luchtkoeling houdt de temperatuur van de batterij optimaal en voorkomt dat deze in extreme omstandigheden oververhit raakt. Met 10 jaar waarborg op de batterij kunt u zonder zorgen 315 kilometer rijden, voordat u weer moet opladen.

GEAVANCEERDE KOPLAMPEN

De UX is leverbaar met compacte tri-LED koplampen en L-vormige dagrijverlichting, in een voor Lexus kenmerkende vorm van een pijlpunt. Deze koplampen garanderen een uitstekend zicht, zelfs bij mistige omstandigheden.

WIELKASTEN

De UX ontleent zijn stabiliteit voor een deel aan de wielkasten met platte randen en een getrapte bovenzijde. Dit veroorzaakt luchtstromen die rolneigingen verminderen en die de auto in bochten en bij het wisselen van rijbaan onder controle houden.

RIJDEN ZONDER ZORGEN

De UX 300e geeft nog meer gemoedsrust met het geavanceerde Lexus Safety System. Houd achteropkomend verkeer in de gaten met de Blind Spot Monitor (BSM) of rem automatisch af met  Dynamic Radar Cruise Control (DRCC), wanneer uw voorligger afremt. Road Sign Assist (RSA) houdt u op de hoogte van verkeersborden, Automatic High Beam (AHB) reageert in het donker op tegemoetkomend verkeer en Lane Tracing Assist (LTA) ondersteunt u in bochten en tijdens het rijden op de snelweg. Het Pre-Collision System (PCS) helpt u een potentiële aanrijding met een voetganger of fietser te voorkomen.