1. Electrified
  2. All-Electric
  3. UX 300e
  4. Gecontroleerde Dynamiek

Gecontroleerde dynamiek

De Lexus UX 300e blinkt uit in pure dynamiek, maar houdt u tegelijkertijd de controle. Geniet van een eindeloze acceleratie die in één vloeiende beweging de horizon dichterbij brengt. Klik op de onderdelen van de fiets voor meer informatie over de UX 300e.

AMBACHTELIJKE CONTROLE

Voel de stevige grip van het met leder afgewerkte stuurwiel in uw hand, met aan weerszijden de schakelpaddels die met een directe respons sportief rijden stimuleren.

SASHIKO STIKSEL

Ervaar het comfort van de soepele lederen bekleding. Deze is geïnspireerd op 'sashiko', een traditionele Japanse techniek waarmee pakken voor vechtsporten als judo en kendo worden gestikt. De lederen bekleding is bovendien geperforeerd in een geometrisch patroon om de stoelen nog fraaier te maken.

LEXUS LINK

Met de Lexus Link app heeft u op uw smartphone toegang tot een scala aan connected services. Van Find My Car tot het delen van uw gereden route. Zo bent u altijd in contact met uw auto en krijgt u bijvoorbeeld nuttige reminders voor onderhoud, waarvoor u vervolgens gemakkelijk online een afspraak plant.

UITHOUDINGSVERMOGEN

Met een volle batterij hoeft u de UX 300e pas na 315km weer op te laden. Daarmee profiteert u van het pionierswerk en de ongeëvenaarde ervaring van een fabrikant die sinds 2004 meer dan 1,6 miljoen zelfopladende hybride auto's bouwde.

ACHTERLICHT MET STABILISATIEVIN

De fraai gevorme achterlichten leveren een bijdrage aan de aerodynamische efficiency. Deze werken als een achterspoiler en verbeteren de stabiliteit bij zijwind. Daarbij oogt de achterzijde van de UX 300e imposant door het spectaculaire achterlicht uit één deel, dat de gehele breedte van de UX beslaat.

DE JUISTE BALANS

Dankzij de solide basis en de uitgekiende locatie van de batterij blijft de carrosserie van de UX in bochten stabiel. De wegligging voelt natuurlijk aan en geeft u maximaal vertrouwen.