orchestra in motion hero

UITZONDERLIJK OOG VOOR DETAIL

ORKEST OP WIELEN
HET PREMIUM SOUND SYSTEM IN LEXUS CARS TRANSFORMEERT DE BELEVING VAN EEN ORKEST TOT EEN UITZINNIGE RIJBELEVING
Stelt u zich een uitzonderlijk geluid voor, zonder toevoegingen en volledig in de oorspronkelijke uitvoering.
Dit is het resultaat van een samenwerking tussen twee visionaire bedrijven - Lexus en Mark Levinson. Beide merken hebben twee belangrijke principes met elkaar gemeen: een tomeloze ambitie voor de best mogelijke beleving en een enorm oog voor detail. Mede daarom was dit partnership, dat in 2000 begon met de lancering van de derde generatie LS, een volmaakt logische stap.
Een van de manieren waarop Mark Levinson het uitzonderlijke oog voor detail etaleert, is door gebruik te maken van volmaakt geluidloze, ofwel anechoïsche kamers om audiosystemen onder ultieme omstandigheden te testen op vervorming. De normen die Mark Levinson daarvoor hanteert, liggen tien keer lager dan bij de meeste andere fabrikanten van audio-apparatuur. De nauwkeurige weergave van het geluid is een manier die Mark Levinson toepast om audio te laten klinken als de oorspronkelijke opname, in het interieur van uw Lexus.
Elk audiosysteem is specifiek ontwikkeld voor de akoestische eigenschappen van het Lexus-model waarvoor het is bedoeld. De vakmensen van Mark Levinson beginnen vanaf nul, met het uitproberen van nieuwe combinaties van componenten. Op die manier stellen ze de ultieme configuratie samen voor de akoestiek van het model waar ze op dat moment aan werken. Dit proces neemt duizenden manuren in beslag, en een uit 30 tot 40 personen bestaand team van ontwerpers en technici. Daarmee hoort elke passagier het geluid uit de luidsprekers op dezelfde manier. Dus of u nu achter het stuur zit, of op de achterbank wordt rondgereden door een chauffeur; u hoort niet zomaar geluid, maar beleeft het.