overview hero

LEXUS RUIMTES

LOUNGE BY LEXUS

Met veel genoegen heten wij u welkom in de LOUNGE by Lexus. Een inspirerende ruimte waar u zich kunt opfrissen, tot rust kunt komen of kunt werken. Beleef onze wereldberoemde gastvrijheid, of wat wij 'omotenashi' noemen.

RONDLEIDING DOOR DE LOUNGE

Ga op zoek naar de Brussels Airlines Loft, in Pier A op het vliegveld van Brussel. U vindt er een mooi toevluchtsoord voor de vermoeide reiziger. De Lounge is geïnspireerd op ons INTERSECT concept in Tokio en Dubai, het is een opwindend nieuw concept dat door Lexus is ontwikkeld om het leven van zakenreizigers onderweg bijzonder te maken. Elk element is zorgvuldig ontworpen om uw zintuigen te stimuleren. Dus geniet van de luxe in de Lounge en vergeet uw zorgen.


 

 
  lexus lounge logo lockup 1920

BELEEF DE LOUNGE BY LEXUS

 • 
 

 
  experience portrait

  LOUNGE BY LEXUS

  BELEVING

  Beleef ‘Amazing’ in elk detail. Van de zijdezachte besturing tot de comfortabele lederen stoelen; we streven altijd naar het verbeteren van de rijbeleving in een Lexus. U heeft nu de kans om dit zelf te ervaren. Van revolutionaire stoelen met Shiatsu massage tot de extra sensitieve douchesystemen van GROHE en slaapcocons met een sterrenhemel. Maak kennis met de innovatieve kracht van Lexus.

 • 
 

 
  brand gallery portrait

  LOUNGE BY LEXUS

  MERKENGALERIJ

  Schenk uzelf een drankje in, neem plaats en beleef de verfijnde ambiance van Lexus.

  Neem een kijkje in de Lounge en u ontdekt Lexus in elk detail. Elk onderdeel van de Lounge is gemaakt in onze traditie van subliem Takumi vakmanschap, gedurfd design, opwindende prestaties en innovatieve kracht.

Next steps

BEKIJK DE RANGE