main hero

LEXUS RUIMTES

THE LOFT IS WEER OPEN

Na een sluiting van 19 weken hervat THE LOFT by Lexus & Brussels Airlines vanaf maandag 3 augustus zijn Lounge-activiteiten.
Wij zien er reikhalzend naar uit om onze gasten weer te verwelkomen en een unieke ervaring te bezorgen. Hieronder vindt u meer informatie.

WELKOM IN THE LOFT BY LEXUS & BRUSSELS AIRLINES

Met genoegen heten wij u welkom in THE LOFT by Lexus & Brussels Airlines. Kom bij, ontspan en werk in onze inspirerende ruimte en ervaar onze wereldberoemde gastvrijheid.

Om iedereen een veilige en ontspannende reis te garanderen, hebben we een reeks veiligheids- en gezondheidsmaatregelen genomen die een minimale verstoring van uw bezoek opleveren.

We hebben ook tijdelijk onze openingstijden aangepast en heten u graag welkom van maandag tot en met vrijdag tussen 05.00 en 19.30 uur.

Wij hopen dat u van uw bezoek geniet en wensen u verder een probleemloze reis.

BEKIJK DE LOFT

Ga op zoek naar de Brussels Airlines Loft, in terminal A in de luchthaven van Brussel. Hier vindt u DE LOFT, waar u zelf kunt ervaren dat Lexus voor klanten altijd net een stapje extra zet. U vindt er een mooi toevluchtsoord voor de vermoeide reiziger. DE LOFT is een opwindend nieuw concept dat het leven van zakenreizigers onderweg bijzonder maakt. Elk element is zorgvuldig ontworpen om uw zintuigen te stimuleren. De uitzonderlijke service komt voort uit onze Japanse identiteit en Omotenashi, dat zoveel betekent als 'gastvriijheid en beleefde service' en een concept om te anticiperen op de wensen van een ander.

    loft by lexus logo

BELEEF DE LOFT BY LEXUS

 •     experience portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  BELEVING

  Beleef ‘Amazing’ in elk detail. Van de zijdezachte besturing tot de comfortabele lederen stoelen; we streven altijd naar het verbeteren van de rijbeleving in een Lexus. U heeft nu de kans om dit zelf te ervaren. Van revolutionaire stoelen met Shiatsu massage tot de extra sensitieve douchesystemen van GROHE en slaapcocons met een sterrenhemel. Maak kennis met de innovatieve kracht van Lexus.

 •     brand gallery portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  MERKGALERIJ

  Neem een drankje, ga rustig zitten en ervaar de verfijnde ambiance van Lexus.

  Kijk eens rond in DE LOFT en u ontdekt Lexus in elk detail. Elk onderdeel van DE LOFT is gemaakt vanuit onze evenwichtige filosofie ten aanzien van Takumi vakmanschap, gewaagd design, uitbundige prestaties en innovatieve kracht.

BEKIJK HET GAMMA