main hero

LEXUS RUIMTES

THE LOFT BY LEXUS

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden veroorzaakt door het wereldwijde Covid-19 virus, zijn we jammer genoeg genoodzaakt om de deuren van THE LOFT uitzonderlijk nog wat langer te sluiten. Onze Lounge zal niet heropenen voor 1 juni. We danken u voor uw begrip en verwelkomen u eens zo graag na deze situatie. Ondertussen: blijf thuis en blijf gezond!

THE LOFT BY LEXUS

Met genoegen heten wij u welkom in THE LOFT by Lexus. In deze inspirerende omgeving kunt u zich opfrissen, ontspannen en werken en kennismaken met onze wereldberoemde gastvrijheid.

BEKIJK DE LOFT

Ga op zoek naar de Brussels Airlines Loft, in terminal A in de luchthaven van Brussel. Hier vindt u DE LOFT, waar u zelf kunt ervaren dat Lexus voor klanten altijd net een stapje extra zet. U vindt er een mooi toevluchtsoord voor de vermoeide reiziger. DE LOFT is een opwindend nieuw concept dat het leven van zakenreizigers onderweg bijzonder maakt. Elk element is zorgvuldig ontworpen om uw zintuigen te stimuleren. De uitzonderlijke service komt voort uit onze Japanse identiteit en Omotenashi, dat zoveel betekent als 'gastvriijheid en beleefde service' en een concept om te anticiperen op de wensen van een ander.


 

 
  loft by lexus logo

BELEEF DE LOFT BY LEXUS

 • 
 

 
  experience portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  BELEVING

  Beleef ‘Amazing’ in elk detail. Van de zijdezachte besturing tot de comfortabele lederen stoelen; we streven altijd naar het verbeteren van de rijbeleving in een Lexus. U heeft nu de kans om dit zelf te ervaren. Van revolutionaire stoelen met Shiatsu massage tot de extra sensitieve douchesystemen van GROHE en slaapcocons met een sterrenhemel. Maak kennis met de innovatieve kracht van Lexus.

 • 
 

 
  brand gallery portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  MERKGALERIJ

  Neem een drankje, ga rustig zitten en ervaar de verfijnde ambiance van Lexus.

  Kijk eens rond in DE LOFT en u ontdekt Lexus in elk detail. Elk onderdeel van DE LOFT is gemaakt vanuit onze evenwichtige filosofie ten aanzien van Takumi vakmanschap, gewaagd design, uitbundige prestaties en innovatieve kracht.

BEKIJK HET GAMMA