Lexus LC Yellow Edition Hero Image

LEXUS NIEUWS

LEXUS INTRODUCEERT DE BETOVERENDE LC YELLOW EDITION


  

  
    Lexus LC Yellow Edition Body Content Item 1 Image

Lexus vervolledigt het LC-vlaggenschipassortiment met een schitterende nieuwe editie, de LC Yellow Edition. In overeenstemming met zijn naam heeft deze editie een flamboyante gele buitentint, Solar Yellow, die perfect het bekroonde ontwerp van de LC onderstreept.

De sterkleur wordt weerspiegeld in de bestuurdersruimte waar de zwarte stormdeuren worden gewekt door warme gele Alcantara inzetstukken. Deze tint komt ook terug in de doorstiksels van de witte lederen zetels, het instrumentenpaneel, het stuurwiel en de armleuning van de middenconsole met een opvallend element van Lexus' luxe, dat de kunst van de Takumi ambachtslieden illustreert. De bestuurdersruimte is ook voorzien van een head-up display, een Alcantara dakluifel en 10-weg vermogensregeling van de semi-aniline lederen voorstoelen.
De LC Yellow Edition is niet alleen een echte blikvanger, maar biedt ook prestaties en gedrag in lijn met de technische kenmerken van de LC Sport+ afwerking. Behendigheid, rijveiligheid en soevereine reactiesnelheid zijn gegarandeerd met Lexus Dynamic Handling, Variable Gear Ratio Steering (VGRS) met vier stuurwielen die afzonderlijk de stuurhoek van de voor- en achterwielen en het Slipdifferentieel van Torsen regelen. Deze geavanceerde systemen stellen de bestuurder in staat om het potentieel van het GA-L platform van de LC, dat een uitstekende balans en een lager zwaartepunt heeft, volledig te benutten.
Specifieke buitenelementen zijn onder andere 21"" gesmede lichtmetalen velgen, een dakkap en een met actieve koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) achterspoiler, licht van gewicht en toch duurzaam. De achterspoiler draagt bij tot de stabiliteit van het voertuig en wordt automatisch ingezet bij snelheden van meer dan 80 km/u.
De Yellow Edition zal beschikbaar zijn voor de LC 500h, met het revolutionaire Multi Stage Hybrid System van Lexus, en de LC 500, aangedreven door een 464 pk atmosferische V8 met een automatische transmissie met 10 versnellingen.
De LC Yellow Edition wordt gepresenteerd op de stand van Lexus op het Autosalon van Parijs in oktober.