2021 lexus davis cup sponsorship hero

LEXUS NEWS

LEXUS AANGEKONDIGD ALS OFFICIËLE WAGEN VAN DE DAVIS CUP BY RAKUTEN FINALS 2021

 • Het luxewagenmerk keert terug voor een nieuw jaar van sponsorschap voor de competitie die in Madrid, Spanje, plaatsvindt van 25 november tot 5 december. De groepsfasen zullen ook doorgaan in Turijn, Italië en in Innsbruck, Oostenrijk.
  Lexus is vandaag aangekondigd als de officiële automotive sponsor van de Davis Cup by Rakuten finals 2021, die in Madrid plaatsvinden van 25 november tot 5 december. Als deel van het partnerschap zal Lexus instaan voor het officiële vervoer van de spelers en teams van de 18 deelnemende landen van en naar het tennisdorp. De voorrondes zullen ook doorgaan in Innsbruck, Oostenrijk en in Turijn, Italië.

  Er bestaat een authentieke synergie tussen Lexus en de Davis Cup omdat beide merknamen streven naar een ongeëvenaarde luxe en het bieden van onvergetelijke ervaringen, voor zowel klanten als fans. Het partnerschap valt ook samen met de lancering van de geheel nieuwe Lexus NX, die een nieuw hoofdstuk voor Lexus inluidt met een nieuwe richting inzake exterieur- en interieurdesign en het gebruik van nieuwe aandrijflijnen, waaronder de eerste plug-in hybride elektrische aandrijving van Lexus en dynamische verbeteringen die zorgen voor een nog meer voldoening schenkend rijgevoel, naast een multimediasysteem met connectiviteitsopties van de volgende generatie. De NX is ook uitgerust met geavanceerde technologieën voor nog meer veiligheid, comfort en gemak.

  De campagne voor de geheel nieuwe NX kreeg de naam 'Feel More' mee, als referentie naar de duidelijke connecties en associaties met een sport die bekend staat om haar snelheid, erg emotionele beleving en vaak iconische momenten van passie.
      2021 lexus davis cup sponsorship body

  De Davis Cup by Rakuten werd in het jaar 1900 in het leven geroepen en is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse wereldkampioenschap in de sport, met niet minder dan 142 deelnemende landen in 2021. Het format van de nieuwe Finals, waarin de beste 18 landen strijden om de titel van Davis Cup-winnaar, werd in 2019 geïntroduceerd, waarbij Spanje de titel won in Madrid.

  Spiros Fotinos, directeur van Lexus Europe, verklaarde hierover: 'We kijken er ongelooflijk naar uit om onze relatie met dit iconische sportevenement nieuw leven in te blazen. De Davis Cup is een uniek format over meerdere landen, dat toptennissers en fans bij elkaar brengt - waarvan velen consumenten zijn van luxeproducten. De kans voor Lexus om verbinding te maken met dit publiek via de gedeelde passie voor uitmuntendheid, vastberadenheid en ongelooflijke ervaringen, konden we niet laten liggen.'

  Albert Costa, directeur van de Davis Cup Finals, wist het volgende: 'Het is een geweldige luxe om weer op Lexus te kunnen vertrouwen voor de tweede editie van de Finals. Het evenement van dit jaar wordt georganiseerd als een format op meerdere locaties in drie landen, en Lexus demonstreert hierbij zijn enorme vermogen inzake management, dienstverlening en professionalisme. We hebben er alle vertrouwen in dat de beste spelers en teams van de wereld net als in 2019 verheugd zullen zijn met de prestatie die Lexus zal leveren tijdens de competitie.'