2018 lexus lc yellow hero 1920x1080 v2 new

LEXUS KONDIGT NIEUWE
LC YELLOW EDITION AAN

Lexus introduceert een nieuwe Yellow Edition van de LC, de adembenemende, luxe sportcoupé. Met zijn unieke combinatie van een SPORT+ Pack uitrusting en een luxueus interieur staat de Yellow Edition voor superieure rijeigenschappen en hoogstaand rijcomfort, tot in detail geperfectioneerd door een team van vele honderden designers en technici.

 • 2018 lexus lc yellow unique handling 810x1080 v2 new

  SUBLIEME WEGLIGGING EN STABILITEIT

  De LC Yellow Edition beschikt standaard over hoogstaande technologie als Lexus Dynamic Handling en Variable Gear Ratio Steering met vierwielbesturing en een Torsen® limited-slip differentieel. Deze componenten zijn onderdeel van de LC Touring Pack specificaties en verbeteren de prestaties en wegligging nog eens extra.

  Samen staan deze geavanceerde systemen garant voor lichtvoetige en veilige rijeigenschappen, gecombineerd met een uiterst directe respons.

  Zo is de bestuurder in staat het imponerende potentieel van het innovatieve Global Architecture L-platform (GA-L) van de LC - een platform dat een perfecte balans koppelt aan een laag zwaartepunt - ten volle te benutten.

  Andere opvallende details zijn 21" velgen van gesmeed lichtmetaal en een sterk, lichtgewicht dak dat is vervaardigd uit CFRP (Carbon Fibre Reinforced Plastic). Bij een snelheid boven 80 km/u komt automatisch de actieve achterspoiler van carbon fibre tevoorschijn, om bij hogere snelheden te zorgen voor extra stabiliteit.

 • 2018 lexus lc yellow colour combinations 810x1080 v3 new

  FLARE NAPLES LAKKLEUR

  De kleur Naples Yellow werd specifiek voor de LC ontwikkeld en benadrukt zijn spectaculaire rijeigenschappen. Voor een diepe, rijke glans wordt de carrosserie gespoten met meerdere laklagen. De kleur is tot stand gekomen door diepgele lak te combineren met een laklaag van glinsterende mica-deeltjes.

  Het resultaat is een diepgele kleur met een zelfs voor Lexus unieke glans.

 • 2018 lexus lc yellow superior interior 810x1080 v2 new

  KWALITEIT EN COMFORT AAN BOORD

  De kleurstelling is ook zichtbaar in het interieur, waar de zwarte portierpanelen zijn voorzien van gele accenten in Alcantara. De kleur is ook zichtbaar in het contrasterende stiksel van de met wit leder afgewerkte stoelen, het instrumentarium, het stuurwiel en de middenarmsteun. Met deze smaakvolle details geeft Lexus uiting aan het Takumi vakmanschap waarmee het merk zich onderscheidt. Het interieur is tevens uitgerust met een Head-Up Display, zwarte hemelbekleding van Alcantara en 10-voudig elektrisch verstelbare stoelen in wit semi-aniline leder.