Lexus Design awards hub text left

LEXUS DESIGN AWARD

Creativiteit kan de wereld veranderen. De Lexus Design Award stimuleert ideeën van jonge ontwerpers die met hun werk de toekomst op een nieuwe en opwindende manier vormgeven.


 

 
  2020 lexus design awards banner hero

LEXUS DESIGN AWARDS

FINALISTEN VOOR LEXUS DESIGN AWARD 2020 BEKENDGEMAAKT - ZES INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Vooraanstaande designers uit verschillende disciplines komen samen om een nieuwe generatie van designers te ondersteunen.


 

 
  2018 lexus lda hub hero

LEXUS DESIGN AWARDS -2018

LEXUS DESIGN AWARDS FINALISTEN 2018

Lexus International heeft de 12 finalisten voor de Lexus Design Award 2018 bekendgemaakt. Jonge ontwerpers kunnen voor deze prestigieuze en internationale designwedstrijd hun ideeën insturen, rond het Latijnse voorzetsel 'CO-', wat 'met' of 'samen in harmonie' betekent.


 

 
  lda david adjaye

LEXUS DESIGN AWARDS -2018

SIR DAVID ADJAYE TREEDT TOE TOT INTERNATIONALE JURY VOOR DE LEXUS DESIGN AWARD 2018

Met gepaste trots kan Lexus melden dat de beroemde architect Sir David Adjaye het nieuwste jurylid is voor de Lexus Design Award 2018. Adjaye is een van de meest invloedrijke architecten van zijn generatie en completeert een panel van wereldberoemde juryleden.


 

 
  Lexus Design awards entries open

LEXUS DESIGN AWARD -2018

LEXUS DESIGN AWARD 2018 – OPEN VOOR INSCHRIJVING

Lexus roept designers en kunstenaars op zich in te schrijven voor de Lexus Design Award 2018.


 

 
  2017 lexus lda finalists hub asset

LEXUS DESIGN AWARD -2017

LEXUS DESIGN AWARD FINALISTEN

Uit de duizenden inzendingen worden slechts 12 finalisten gekozen. Acht van hen mogen hun werk tonen tijdens de Salone del Mobile, de overige finalisten krijgen de unieke kans om samen te werken met een aantal wereldberoemde ontwerpers. De begeleiders helpen de finalisten om hun ideeën tot leven te wekken, en hun concepten uit te werken tot een prototype.


 

 
  2017 lda judges thumb

LEXUS DESIGN AWARD - 2017

DE JURYLEDEN

De jury voor de Lexus Design Award bestaat uit een groep vooraanstaande designers en creatieve experts in verschillende disciplines. Uit duizenden inzendingen selecteren zij 12 finalisten, vier prototype winnaars en de uiteindelijke winnaar van de Lexus Design Award.


 

 
  2017 lda mentor thumb

LEXUS DESIGN AWARD -2017

DE BEGELEIDERS

Lexus heeft een panel van vooraanstaande designexperts samengesteld om de vier finalisten te begeleiden. Gedurende een aantal maanden zullen zij de finalisten ondersteunen met hun onschatbare kennis, commerciële inzicht en advies.