1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

ERFGOED

De ‘F’ in F SPORT is een verwijzing naar Fuji Speedway, het circuit waar onze high-performance F-modellen worden ontwikkeld en getest. Op Fuji Speedway wordt elk onderdeel intensief getest, en door onze testcoureurs geperfectioneerd.

AANSPREKEND DESIGN

Het F SPORT design trekt direct de aandacht. De voorzijde onderscheidt zich met een opvallende, spindelvormige grille met 'L-mesh' rooster en chromen details. Ventilatieopeningen voor de remschijven en aerodynamische geleiders genereren extra downforce en zijn daarmee niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook functioneel.

Unieke lichtmetalen velgen en subtiele F SPORT-badges maken het design compleet, en verwijzen naar de geboortegrond van het label: Fuji Speedway.

EXCLUSIEVE
VELGEN EN
GETUNEDE
WIELOPHANGING

Fraaie lichtmetalen velgen worden gecombineerd met laagprofiel banden, die in bochten garant staan voor extra grip. Aanpassingen aan de voor- en achterwielophanging en de Electric Power Steering zorgen voor verbeterde rijeigenschappen, zonder dat dit ten koste gaat van het rijcomfort.

HIGH-PERFORMANCE ZITCOMFORT

DE F SPORT-STOELEN HEBBEN EEN BETERE ERGONOMISCHE PASVORM, ZODAT U IN BOCHTEN VAN HEUP TOT SCHOUDER OPTIMAAL WORDT ONDERSTEUND. HET FRAAIE STIKSEL VAN DE BEKLEDING WORDT HANDMATIG EN MET DE GROOTST MOGELIJKE ZORGVULDIGHEID AFGEWERKT DOOR ONZE TAKUMI-VAKMENSEN.

DISPLAY VOOR
HET CIRCUIT

Het dynamische design van het F SPORT instrumentarium geeft in één oogopslag inzicht in alle belangrijke rijgegevens. Met de functie Drive Mode Select wordt de dashboardverlichting afgestemd op de gekozen rijmodus.

SPORTSTUUR
EN
PEDALEN

Via het ergonomisch gevormde sportstuur voelt u zich volledig verbonden met uw F SPORT. Het sportstuur is net als de pookknop fraai afgewerkt in geperforeerd leder, en voorzien van de F SPORT-badge.

Het sportieve karakter van de F SPORT-modellen is ook zichtbaar in de uit geborsteld aluminium vervaardigde pedalen, die u meer grip en een beter pedaalgevoel geven.

KIES UW F SPORT-MODEL

HET F SPORT-LABEL IS BESCHIKBAAR VOOR VRIJWEL AL ONZE MODELLEN, INCLUSIEF DE COMPACTE CT, RC COUPE EN DE NIEUWE RX SUV. WELKE AUTO KIEST U OM UZELF TE ONDERSCHEIDEN?

BRANDSTOFTYPE
Alles
Benzine
Hybride
VOERTUIGTYPE
Alles
Compact & Sedans
Coupé
Crossovers

NIET GEVONDEN

Er zijn geen voertuigen die met uw zoekopdracht overeenkomen. Pas uw zoekopdracht aan en probeert u het opnieuw.

Een witte Lexus CT 200h op de baan

CT

GECONCENTREERDE LUXE

Maak kennis met 's werelds eerste Full Hybrid in het compacte premium segment. Ook leverbaar in een dynamische
F SPORT-uitvoering.

Een rode Lexus IS 300h

IS

GELAUWERDE SPORTSEDAN

Met een combinatie van elegantie en sportieve dynamiek vormt de Lexus IS de perfecte balans tussen luxueus comfort en prestaties.

2017 Lexus GS 450h F SPORT Home Range Exterior 460 480

GS

DE KRACHT VAN VERANDERING

De GS combinert een krachtig en dynamisch design met nauwkeurige rijeigenschappen, innovatieve technologie en een ruim, eigentijds interieur.

Een witte Lexus LS F Sport

LS

LUXUEUS RIJPLEZIER

De LS geeft een nieuwe dimensie aan de luxe sedan, met krachtige prestaties, elegante lijnen en ultiem comfort.

NX FSPORT

NX

MODERN URBAN DESIGN

Maak kennis met het fenomeen Urban Design, met voldoende ruimte voor vijf passagiers en hun bagage. Leverbaar met de modernste benzinemotoren of een efficiënte hybride aandrijflijn.

RX FSPORT New V2

RX

DE BAANBREKENDE CROSSOVER

De revolutionaire RX combineert een krachtig vermogen met een royaal interieur en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

UITBUNDIGE PRESTATIES

Met het perfect afgewerkte sportstuur in uw handen geniet u in de RC van ongelooflijke acceleraties en adembenemende prestaties.

F Marque panel 1920 hero
F Sport

F PERFORMANCE-MODELLEN

ONTDEK DE HIGH-PERFORMANCE MODELLEN DIE AAN DE BASIS STONDEN VAN HET F SPORT-LABEL. ONZE PASSIE VOOR PRESTATIES EN LUXE IS ONGEËVENAARD.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER