1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

WAT IS CREATING AMAZING?

LEXUS IS VASTBERADEN IN HAAR WIL OM VERDER TE GAAN, OM DE GRENZEN OP TE ZOEKEN EN OM HET UITSTEKENDE, EXCEPTIONELE EN BRILJANTE TE LEVEREN. KORT GEZEGD STREVEN WE ALTIJD NAAR HET BUITENGEWONE.

Buitengewone techniek en vooruitstrevende technologie zorgen ervoor dat de auto aansluit bij de behoeften van de bestuurder; auto's die beschikken over veel vermogen en bijzondere prestaties, zonder dat het ten koste gaat van wereld om hen heen. Buitengewoon design: auto's die er adembenemend uitzien. Buitengewoon vakmanschap: de kwaliteit van onze materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat elke Lexus het toppunt van luxe is.

Buitengewoon in de technologiesprongen die we maken: wij zijn de makers van de Lexus Hybrid Drive. Dit alles leveren we met een onovertroffen niveau van klantenservice; waardoor het bezitten van een Lexus even buitengewoon is als de auto zelf.

Bij Lexus stoppen we niet voor we iets buitengewoons hebben gecreëerd.

LEXUS PROJECTS

EEN SERIE AMBITIEUZE PROJECTEN OM DE COMPLEXITEIT EN SCHOONHEID VAN BEWEGEN TE ONDERZOEKEN - TE BEGINNEN MET ONS EERSTE PROJECT ‘STEPS’. STEPS IS HET VERHAAL OVER EEN OPVALLEND PERSONAGE DAT IN DE STAD OP ZOEK IS NAAR IETS SPECIAALS.

CREATING AMAZING: DE RX

ELKE NIEUWE RX WORDT AAN EEN REEKS ZEER ZWARE TESTS ONDERWORPEN, INCLUSIEF MINIMAAL TWEE MINUTEN IN EEN STORMKAMER WAARIN DE KRACHT VAN EEN WERVELSTORM WORDT GESIMULEERD

Lexus onderwerpt elke nieuwe RX aan een reeks zware tests die alles wat een auto in werkelijkheid te verduren krijgt, overtreffen. Voordat de RX in de showroom komt te staan, is elk exemplaar in een lichttunnel op onvolkomenheden in de lak gecontroleerd. De carrosserie wordt op gladheid getest door een ervaren technicus die het verschil tusen twee kanten van een vel papier kan voelen. Daarnaast krijgt een RX te maken met gesimuleerde regen- en hagelstormen, en wordt hij in een stormkamer blootgesteld aan een regenval van 200 mm per uur.

Het is geen geringe prestatie om een stormtest van Lexus gedurende meerdere minuten te weerstaan. De regenval in de stormkamer is ongeveer het dubbele van de regenval die gemiddeld in een zware orkaan valt.

In deze korte film zien we een glimp van het leven van stormjagers, die altijd op zoek zijn naar de meest extreme omstandigheden in de natuur. In onderstaande fotogalerij toont een stormjager een aantal van de meest indrukwekkende vormen van natuurgeweld die hij is tegengekomen, waarbij hij uitlegt hoe het voelt om deze omstandigheden aan den lijve mee te maken.

CREATING AMAZING: DE GS

DE GS F SPORT IS UITGERUST MET LEXUS DYNAMIC HANDLING, EEN NIEUW SYSTEEM DAT GEBRUIK MAAKT VAN TEGENGESTELDE KRACHTEN OM HET RIJGEDRAG STABIELER TE MAKEN - OP BASIS VAN EEN INTRIGERENDE OVEREENKOMST MET DE WERELD VAN HET FREEDIVEN

In de korte video hierboven heeft freediver en auteur van One Breath Emma Farrell het over de natuurlijke reflex van het menselijk lichaam om adem te halen, terwijl Doug Knox van Lexus Magazine beschrijft hoe tegengestelde krachten op dezelfde wijze zijn samengebracht in de technologie achter Lexus Dynamic Handling.

Dit nieuwe systeem, dat voor het eerst wordt toegepast in de nieuwe GS F SPORT, combineert de besturing van de auto met diverse sensoren om het rijgedrag verder aan te scherpen. Dit is ook de eerste keer dat dit dynamische hulpsysteem wordt gekoppeld aan hybride technologie.

Om de stuurrespons te verbeteren draaien de achterwielen biij hoge snelheden enigszins met de voorwielen mee. Bij lagere snelheden sturen de voorwielen in tegengestelde richting van de achterwielen. Hoewel dit onlogisch lijkt, leidt dit tot een voortreffelijke controle en precisie, wat de veiligheid en stabiliteit ten goede komt.

In de bijgaande fotogalerij laat de duikende schrijver Fred Buyle een aantal hoogtepunten zien van de onderwaterwereld die hij in zijn leven heeft gezocht, en waar hij als fotograaf en freediver de grenzen van het menselijk lichaam heeft verkend.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER