1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

LEXUS UX CONCEPT CAR

ONZE NIEUWE CONCEPT CAR BELEEFDE ZIJN WERELDPREMIÈRE TIJDENS
HET SALON VAN PARIJS 2016.

Tijdens het salon van Parijs 2016 hebben we onze nieuwe concept car, de Lexus UX Concept, geïntroduceerd. Deze is ontwikkeld door het Lexus European Design Centre en is gericht op een modern, jong publiek en hun digitale, urban lifestyle.

De UX Concept is uitgerust met bijzondere technologie die de bestuurder een totaal nieuwe rijervaring geeft. Tegelijkertijd vormt het interieur een combinatie van traditioneel vakmanschap en innovatieve productietechnieken. De persconferentie van Lexus vond plaats op 29 september. Indien u deze gemist heeft, kan u de onthulling hieronder bekijken.

HET KRACHTIGE DESIGN VAN DE UX CONCEPT WORDT GECOMBINEERD MET SLIMME, MODERNE TECHNOLOGIE DIE PASSAGIERS EEN.
TOTALE, DRIEDIMENSIONALE ERVARING BIEDT.

Alle HMI boordtechnologie is ontwikkeld om klanten die leven en werken in een maatschappij waar ze altijd bereikbaar zijn, een innovatieve, driedimensionale rijervaring te bieden.

Het instrumentarium voor de bestuurder wordt gevormd door een transparante bol, dat als een hologram lijkt te zweven. Deze functionele, maar ook verrassende gebruikersinterface biedt de bestuurder een combinatie van analoge en digitale informatie. Op de middenconsole bevindt zich een prominent, scherp gelijnd display waar informatie over de airconditioning en infotainment voor de bestuurder en voorpassagier duidelijk wordt weergegeven.

In de nieuwe UX Concept is tevens de nieuwste boordelektronica te zien. Voorbeelden daarvan zijn de zelfdimmende, elektro-chromatische ruiten en de buitenspiegels die zijn vervangen door digitale e-mirror camera’s in een veel kleinere behuizing. Alle schakelaars zijn bovendien elektrostatisch en bevinden zich onder transparante covers.

Tot slot is de strakke vorm van de A-stijl ook zichtbaar in het audiosysteem, dat is ontwikkeld voor een jongere doelgroep. Het systeem omvat onder meer een uitneembare soundbar, aan de passagierszijde van het dashboard.

ONZE OPDRACHT WAS OM EEN NIEUW TYPE COMPACTE CROSSOVER TE ONTWIKKELEN, EEN AUTO DIE VANUIT HET PERSPECTIEF VAN DE KLANT IETS UNIEKS BIEDT: EEN INNOVATIEVE, DRIEDIMENSIONALE RIJERVARING.

Stephan Rasmussen, Designer in ED2, het Europese Design Centre van Lexus

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER