1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

AVANTGARDISTISCHE SCHOONHEID

AVANT-GARDISTISCHE SCHOONHEID IN EEN 2+2 HYBRIDE SPORTCOUPÉ.

Sinds zijn introductie op de North North American International Motor show in januari van dit jaar, heeft het LF-LC designconcept overal bewonderende blikken geoogst. De sportieve, scherp gesneden lijnen zijn een logisch vervolg op de nieuwe designtaal van Lexus, met een combinatie van emotie en avantgardistische stijlelementen. Het fraaie ontwerp werd in New York onderscheiden met de Eyes on Design Award in de categorie voor concept cars.

Het opvallende design is een voorbode op de designdetails die zichtbaar zullen zijn in de komende generatie van Lexus modellen. Verantwoordelijk voor het ontwerp is onze Calty Designstudio in Californië, dat met de LF-LC een spannende visie geeft op een sportcoupé met de voor Lexus kenmerkende trapeziumvormige grille en prachtig vormgegeven dagrijverlichting.

LF LC cutout 960 001

WE ZITTEN MIDDENIN DE GROOTSTE KOERSWIJZIGING IN DE GESCHIEDENIS VAN LEXUS - GEINSPIREERD DOOR EEN COMPLEET NIEUWE GENERATIE VAN ONDERSCHEIDEND DESIGN.

Karl Schlicht , General Manager, Lexus Product en Marketing Planning Division, januari 2012

GEAVANCEERDE TECHNIEK
EN PRODUCTEN

LF LC cutout 960 002

HET GLAZEN DAK VAN DE AUTO VALT OP DOOR EEN LICHTGEWICHT, ZELFDRAGENDE STIJL

Het glazen dak van de auto valt op door een lichtgewicht, zelfdragende stijl, terwijl de bestuurder in het interieur wordt omgeven door welvende zijpanelen en een al even sierlijke, hoge middenconsole.

Via een praktisch touch screen kunnen alle belangrijke functies van de LF-LC eenvoudig worden aangestuurd, informatie en routegegevens van het navigatiesysteem worden weergegeven op twee 12,3" displays.

De bediening van deze schermen geschiedt via een touchscreen in de middenconsole. De gebruikersinterface stuurt onder meer het audiosysteem, climate control en navigatiesysteem aan, met een pop-up touchscreen toetsenbord voor de bediening van de meer complexe functies.

Ook de portieren zijn uitgerust met touchscreens voor de bediening van ramen, buitenspiegels, stoelen en persoonlijk entertainment.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER