1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

AVANT-GARDE SCHOONHEID

LEXUS FUTURE CONCEPT COUPE

De prachtige nieuwe LF-CC Full Hybrid coupe concept beleeft zijn wereldpremière tijdens de Autosalon van Parijs 2012. De compacte vierzits coupé laat de meest gedurfde trapeziumvormige grille tot nu toe zien en toont de dynamische evolutie van onze designtaal voor toekomstige modellen.

Het atletische profiel van de coupé wordt versterkt door de 'kick-up' lijn aan de zijkant, met korte overhangen voor en achter. Aan de voorkant zorgen de krachtig vormgegeven luchtinlaten voor de verkoeling van motor en remmen, terwijl het 3 LED projector koplamp ontwerp beschikt over innovatieve koelribben en een herkenbare pijlvormige dagrijverlichting.

LF CC cutout 960 001

DYNAMISCHE
ONTWERP

HET DYNAMISCHE ONTWERP BENADRUKT DE BREDE BOUW EN HET LAGE ZWAARTEPUNT VAN DE LF-CCBINNEN IN DE LF-CC

Het dynamische ontwerp benadrukt de brede bouw en het lage zwaartepunt van de LF-CC. Dankzij de nieuwe 2.5-liter Full Hybrid Lexus krachtbron die de achterwielen aandrijft zorgt de concept car voor een aantrekkelijke rijervaring en een vooruitstrevende uitstoot van minder dan 100 gram CO2/km.

BINNEN
DE LF-CC

VANBINNEN ZORGT HET OP DE BESTUURDER GERICHTE SPORTIEVE DASHBOARD VOOR EEN BIJZONDER CONTRAST VAN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE EN UITZONDERLIJK GEFABRICEERDE METALEN EN LEDEREN DESIGNDETAILS.

Vanbinnen zorgt het op de bestuurder gerichte sportieve dashboard voor een bijzonder contrast van geavanceerde technologie en uitzonderlijk gefabriceerde metalen en lederen designdetails. Alle functionele rij voorzieningen zijn opgenomen in de omgeving van de bestuurder, uitzonderlijke ergonomie wordt zo gecombineerd met de geavanceerde HMI (Human Machine Interface) technologie.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER