RX DE NIEUWE RX

SCHERP. EIGENTIJDS. UITGESPROKEN LUXUEUS. WOORDEN SCHIETEN TE KORT VOOR HET GEVOEL DAT DE NIEUWR RX BIJ U OPROEPT. DAT MOET U ZELF ERVAREN.

DE NIEUWE RX

GESPIERD
DESIGN

Prachtig, vindt u ook niet? De exclusieve spindelvormige grille met chromen sierlijst maakt een stevige eerste indruk. En dan heeft u hem nog niet eens in het echt gezien. De RX laat u niet meer los.

DE NIEUWE RX

SLIMME
VERLICHTING

De L-vormige LED koplampen en nieuw ontworpen mistlampen geven de RX extra dynamiek. Als u goed kijkt, ziet u onder de koplampen de slim verborgen dagrijverlichting met unieke, sequentiële richtingaanwijzers.

DE NIEUWE RX

NIEUW
ONTWORPEN VELGEN

Zelfs de velgen maken het bezitten van de nieuwe RX bijzonder. Voor de 20” 5-spaaks velgen kunt u kiezen uit accenten in een reeks van kleuren, passend bij de kleur van de carrosserie.

DE NIEUWE RX

VLOEIENDE
DAKLIJN

Bekijk de nieuwe RX uit alle hoeken. Hij is van elke kant bekeken even fascinerend. Het dak van de auto lijkt te zweven, terwijl strak vormgegeven achterlichten het design tot een evenwichtig en esthetisch geheel maken.

DE NIEUWE RX

PANORAMADAK

Een groot, elegant panoramadak vergroot het rijplezier – voor alle passagiers. Het elektrisch bedienbare deel aan de voorzijde geeft u de beleving van rijden in de open lucht.

DE NIEUWE RX

TOUCH-FREE

Houd uw hand bij het Lexus-logo. Als bij toverslag wordt de elektrisch bediende achterklep geopend.

DE NIEUWE RX

ELEKTRISCH
VERSTELBARE STOELEN

Verwarmbare stoelen die u met een druk op de knop kunt verstellen en de royale been- en hoofdruimte maken elke rit in de nieuwe RX extra aangenaam.

DE NIEUWE RX

COMFORT
EN VEILIGHEID

De luchtkwaliteit in het interieur van de nieuwe RX is verbeterd dankzij onze veelgeprezen Nanoe® technologie. De veiligheidsvoorzieningen werden uitgebreid met Lexus Safety System+, dat met behulp van microgolfradar en een camera vroegtijdig potentieel gevaar signaleert.

DE NIEUWE RX

MODERN
VAKMANSCHAP

Een 12,3” bedieningsdisplay. De Remote Touch interface. Een verstelbare bekerhouder en draadloze telefoonoplader. Zonder uitzondering afgewerkt met de allerbeste materialen.

DE NIEUWE RX

DRIVE MODE
SELECT

Het instrumentarium van de nieuwe RX is uniek. Het display is gekoppeld aan Drive Mode Select, waarmee u de rijeigenschappen van de auto kunt afstemmen op uw persoonlijke rijstijl.

DE NIEUWE RX

LUXUEUZE
BEKLEDING

In de nieuwe RX zitten is een heel bijzondere ervaring. Het comfortabele interieur is verleidelijk afgewerkt met gewatteerde stiksels op de zetels en op de deurbekleding.

DE NIEUWE RX

NAUWKEURIG
RIJGEDRAG

Onder de fraai gevormde carrosserie van de nieuwe RX schuilt een reeks aan innovatieve technologieën. Stuk voor stuk ontworpen om het extra vermogen te kunnen combineren met indrukwekkende rijeigenschappen en maximaal rijplezier.

DE NIEUWE RX

KRACHT
EN EFFICIENCY

Alle voor de RX leverbare motoren blinken uit door hun souplesse, kracht en efficiency. Zowel de benzine als hybride varianten combineren indrukwekkende prestaties met een uitzonderlijke brandstofefficiency en lage CO2-emissies vanaf 122 g/km.

DE NIEUWE RX

ACTIEVE
STABILISATIE

Voor het optionele anti-rol systeem wordt baanbrekende technologie toegepast. Deze reageert op veranderingen in het wegoppervlak, zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort.

DE NIEUWE RX

STABILITEIT
EN CONTROLE

Een verstevigd chassis maakt de nieuwe RX stabieler. Daarbij verbetert de stijvere carrosserie de wegligging, zodat u met volledig vertrouwen de scherpste bochten neemt.

DE NIEUWE RX

DE KUNST
VAN PERFECTIE

Krachtig. Scherp. Luxueus. De nieuwe RX wordt afgewerkt door de meest ervaren vakmensen, Takumi genaamd. Door decennialange ervaring ontwikkelden zij hun technische expertise en vakmanschap.

VERGROOT HET VENSTER VAN UW BROWSER

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER